Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 17:43

SUPER LEAGUE 2: Καθάρισε την Ηλιούπολη και ανεβαίνει η Καλλιθέα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Καθάρισε την Ηλιούπολη και ανεβαίνει η Καλλιθέα (βίντεο)

Η Athens Kallithea επικράτησε 3-0 της Ηλιούπολης και ανέβηκε στην 5η θέση του Β' ομίλου με 23 βαθμούς. Πέρασε άνετα από την έδρα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ το Αιγάλεω (1-3).

Επιστροφή στις νίκες για την Athens Kallithea, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να επικρατεί 2-0 της Ηλιούπολης και να ανεβαίνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον Β' όμιλο της Super League 2 με 23 βαθμούς.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 24' ο Ντεμέτριους, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την γλυκιά σέντρα του Κυνηγόπουλου από τα δεξιά και με πανέμορφη κεφαλιά νίκησε τον Πολίτη για το 1-0. Στο 85ο λεπτό ο Κυνηγόπουλος από σκόρερ έγινε δημιουργός, «γράφοντας» με ωραίο σουτ το 2-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90'+2', πετυχαίνοντας το 3-0, δίνοντας, παράλληλα, διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Μπουλούλης (88' Τσιντώνης), Νίλι (76' Ναμπί), Κύργιας, Ρέντζας (46' Ουές), Σαντάνα, Λουκίνας (67' Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (67' Περέιρα), Βλάχος, Ντεμέτριους.
Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Πολίμος, Κωστόπουλος (46' Χέμπερτ), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Δημητριάδης (86' Άντο), Ανδρέου (58' Μπαξεβάνος), Μπαστάκος, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης.

Ανετο διπλό για Αιγάλεω

Άνετο ήταν το πέρασμα του Αιγάλεω από την έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να φεύγει με το διπλό από τον Ταύρο (1-3).
Το σύνολο του Θωμά Γράφα ήταν «καταιγιστικό» και τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Ο Μπαστιάνος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 10’, με τον Βλαχομήτρο να «χτυπά» δις μέσα σε τρία λεπτά (25’, 27’) και έκανε το 3-0! Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νιτσάκη, με το 3-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Κουνάδης, Γιαννάκου (32' Τασιουλής), Καμύ, Κατσούλης, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης, Ζαχάρος, Νιτσάκης (70' Μπαϊράμι), Κουκοβίνης (46' Κυριαζής), Δαλαμήτρας.
Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Μπούσης, Καρατάσιος (16' Σπίνος), Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος, Πολυχρόνης (61' Δημούτσος), Κολλάς (61' Σταματής), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (43' Κωστανάσιος).

Πηγή: www.sport-fm.gr