Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2023 18:50

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Απέκτησε Ολλανδό αμυντικό χαφ!

Γράφτηκε από τον

Ενίσχυση από… Ολλανδία για το Διαβολίτσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών…

Ο ΑΟΔ απέκτησε σήμερα τον Ολλανδό αμυντικό χαφ Ορλάντο Τζιοβάνι Βαν Χορτ που είναι 26 χρονών και αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ εθνικής της χώρας του.
Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός συμμετείχε σε προπονήσεις της μεσσηνιακής ομάδας, έπεισε για την αξία του και θα βοηθήσει τον ΑΟΔ στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.
Παράλληλα δοκιμάστηκε και ένας Γάλλος μεσοεπιθετικός που όμως δεν έδειξε ιδιαίτερα καλά στοιχεία και δεν προχώρησε η απόκτηση του.

Πήρε και Ανδρουτσόπουλο,
εκτός ομάδας ο Ζαραφέτας

Το Διαβολίτσι προχώρησε σήμερα και σε μία ακόμη μεταγραφή, μιας και απέκτησε τον 21χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Ανδρουτσόπουλο από την Καλαμάτα.
Από εκεί και πέρα εκτός ομάδας είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο Δημήτρης Ζαραφέτας που όμως δεν πήρε μεταγραφή σε κάποια ομάδα και για την ώρα δεν υπολογίζεται.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟΔ υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα την Κυριακή στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση.
Πλέον ο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Παναργειακό αποκτά χαρακτήρα “τελικού”, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για να μην χαθεί από νωρίς το… τρένο της παραμονής.
Στο ματς αυτό διαθέσιμος θα είναι και ο Πάρης Τσιγαρίδης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.