Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2023 17:58

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της εμβόλιμης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον

 

Με εντός έδρας νίκες συνέχισαν Πάμισος και Κυπαρισσία στην πρώτη αγωνιστική του β' γύρου στην Α' τοπική.

Οι Νησιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 του Εθνικού Μελιγαλά χάρις σε γκολ του Σαραντόπουλου και εξακολουθούν να προπορεύονται στη βαθμολογία, ενώ ο ΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Ράχης με τους Μπακατσέλο και Σπυρόπουλο να πετυχαίνουν από δύο γκολ.
Η Μάνη συνέχισε την ανοδική της πορεία μιας και πήρε το διπλό στο "Π. Γωεργανάς" επί της Σπερχογείας με σκορ 3-1 (σκόρερ οι Γουρνάς, Αλεξανδρόπουλος, Κ. Πουλάκος),
ενώ η Αβία επιβλήθηκε με 1-0 στον Κάμπο του Αστέρα Αρφαρών. Συναρπαστικό ματς έγινε στο "Π. Μπαχράμης", όπου ο Ηρακλής Καλαμάτας με τον Τέλλο Αγρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2!
Οι Γαργαλιανιώτες προηγήθηκαν δύο φορές με τους Σωτηρόπουλο και Οικονομόπουλο, με την καλαματιανή ομάδα να ισοφαρίζει ισάριθμες με τους Γκρίτζαλη και Δαρσακλή, με
το 2-2 να γίνεται στο 90'. Μάλιστα στο 92' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για ανατροπή όταν ο Λαμπίρης απέκρουσε το πέναλτι του Βαϊτση! Τέλος, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Ολυμπιακός Ανάληψης πήρε πολύτιμο βαθμό από τον Πανθουριακό, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα και αφήνοντας για τρίτο ματς μακριά από τη νίκη τους πρωταθλητές. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
Κυπαρισσία – ΠΑΣ Ράχη 4-0
Α.Ε. Αβίας – Αστέρας Αρφαρών 1-0
Πανθουριακός – Ολυμπιακός Ανάληψης 0-0
Πάμισος – Εθνικός Μελιγαλά 1-0
Σπερχογεία – Α.Ε. Μάνης 1-3
Ηρακλής Καλαμάτας – Τέλλος Αγρας 2-2