Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 11:07

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Τρίποντο με Σαραντόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Τρίποντο με Σαραντόπουλο

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά σημασία έχει ότι ο Πάμισος πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά και συνεχίζει μόνος στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Ο Αγγελος Σαραντόπουλος, ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στο 59’, με τους Νησιώτες να παίρνουν ρεβάνς και για την ήττα του πρώτου γύρου με 1-0, που είναι και η μοναδική στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να φύγει με βαθμολογικό όφελος από τη Μεσσήνη, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες.
Και αυτό γιατί στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φέστας για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για τον πρωτοπόρο Πάμισο (χωρίς να υπολογίζουμε αυτή στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμάτας), που την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Αρφαρών.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Βανικιώτη.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Τιμπλάλεξης, Βλάχος, Δεμπεγιώτης (83’ Αράπι), Σαραντόπουλος (93’ Νινιός), Παπαδόπουλος (90’ Μπορχάν) Ρουμελιώτης (46’ Κουλόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος, Διακουμάκος, Μπίτζας, Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Καραπετιάν (70’ Τσίκας), Παπαθεοδώρου, Σπανός, Σαραντόπουλος, Μπούνας (62’ Σπυρόπουλος)