Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 11:33

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 4-0: Ανετη νίκη πριν το ντέρμπι με Εράνη

Γράφτηκε από τον

Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Κυπαρισσία (φωτό) έκαμψε χθες την αντίσταση της νεοφώτιστης Ράχης με 4-0 και συνέχισε το κυνήγι του τίτλου στην Α’ τοπική.

Οι “κυανόλευκοι” πέτυχαν τέσσερα γκολ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, πήραν μια εύκολη νίκη με καλή εμφάνιση και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθούν την Κυριακή την Εράνη σε ένα σούπερ ντέρμπι τίτλου!

11ο ματς που κρατά το
μηδέν στην άμυνα ο ΑΟΚ!

Το αξιοσημείωτο για την Κυπαρισσία είναι πως έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα σε έντεκα παιχνίδια και με μόλις 6 γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία!
Στο 20’ ο Κωνσταντόπουλος βρήκε τον Σπυρόπουλο που με σουτ άνοιξε
το σκορ (1-0).
Στο 32’ η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κωνσταντόπουλο να κάνει την ασίστ και τον Μπακατσέλο με πλασέ να γράφει
το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο 50’ η εκτέλεση φάουλ του φορμαρισμένου Μπακατσέλου σταμάτησε στο δοκάρι, όμως οκτώ λεπτά αργότερα ο Κυβελίδης έκανε το κόψιμο από πλάγια και ο Σπυρόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδα του.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 74’ με τον Βλαχόπουλο να τροφοδοτεί τον Μπατατσέλο που με πλασέ πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι.
Πλέον ο Ηλειος μεσοεπιθετικός είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της
Α’ τοπικής με 14 γκολ, με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Ράχη.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Λιανό και Π. Νικολόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος (80’ Ανδρουτσής), Μιτρόφ (80’ Ντιόπ), Π. Μπουτσικάκης, Μαλισόβας (70’ Βλαχόπουλος), Μπακατσέλος (83’ Κύρκο), Σπυρόπουλος, Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (83’ Γκόγκας), Κατσιώλης.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρι (55’ Βράπι), Σκιάς, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Μπέγκα, Ζωγόπουλος, Κράκουλι (66’ Καραχάλιος), Τσέρτος, Πιλάτης, Σκοπέτος (66’ Τόμασεκ).