Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 19:16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-1: Ο Σεφεράσι "υπέγραψε" ένα διπλό... παραμονής

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Σπερχογεία, που επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 74’ ο Σεφεράσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ηταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν την άμυνα του και από εκεί και μετά με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να απειλήσουν τον αντίπαλο τους και να διεκδικήσουν κάποιο γκολ και το κατάφεραν στο 74’.
Ο Ολυμπιακός είχε τον ίδιο στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία και σε κάποια από αυτές να φτάσει σε κάποιο γκολ. Απείλησε δύο φορές με απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Πατσιώτη. Η πρώτη στο 33’ όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κρεμύδας από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η δεύτερη στο 72’ όταν ο Πατσιώτης με απευθείας φάουλ έστειλε και πάλι την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Επίσης είχε άλλες δύο ευκαιρίες με τον Θ. Δημητρίου η μία και η άλλη στο 67’ σε παράλληλη πάσα του Τζώτζου δεν μπόρεσε ο Θεοδοσόπουλος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι νικητές είχαν άλλη μια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος για να σκοράρουν. Ηταν στο 15’ όταν σουτ του Μαρίνου απέκρουσε ο Κατσίποδας και στην επιστροφή ο Χρ. Δημητρίου βγήκε τετ-α-τετ σούταρε, όμως ο Στυλιανόπουλος κατάφερε να διώξει πάνω σχεδόν στη γραμμή του τέρματος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσαμούρης με βοηθούς διαιτητές τους Μπασιλάρη, Βανικιώτη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Θ. Δημητρίου, Μάραντος, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος (35’ λ.τρ. Κοντομανωλόπουλος, 46’ λ.τρ. Τζώτζος, 73’ Α. Θεοδωρακόπουλος), Δασκαλάκης, Ψυχογιάννης, Κρεμύδας, Πατσιώτης (73’ Ξυδιάς), Θεοδοσόπουλος (60’ Καλογερόπουλος), Β. Θεοδωρακόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Π. Δημητρίου, Παναγιωτόπουλος, Σεφεράσι, Λένα, Ηλιόπουλος, Ηλ. Δημητρίου, Χρ. Δημητρίου (90’Μούρτο), Μαρίνος (19’ Τζεφερεμιναίος), Ι. Σαούτης (84’ Σούλα), Οικονομέας (90’ Δικαιουλάκος).
* Λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι ο Γιάννης Μαρίνος, ο οποίος ανέβασε υψηλό πυρετό και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 19ό λεπτό. Επίσης λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο νεαρός Παναγιώτης Σαούτης, ήταν η δεύτερη σημαντική απώλεια για την ομάδα της Σπερχογείας μετά τον Μαρίνο.