Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 12:13

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με ισοπαλίες ξεκίνησαν οι ομάδες Κ14 και Κ16

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με ισοπαλίες ξεκίνησαν οι ομάδες Κ14 και Κ16

 

Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ14 και Κ16 έκαναν χθες οι μικτές Μεσσηνίας, καθώς υποδέχτηκαν στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” τις αντίστοιχες της Αργολίδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.


Η Μεσσηνία δεν έπαιξε την πρώτη αγωνιστική με την Αρκαδία (αναβλήθηκαν τα ματς) σε αντίθεση με την Αργολίδα, που αντιμετώπισε και κέρδισε εις διπλούν τη Λακωνία. Τα χθεσινά παιχνίδια, ωστόσο, δεν ανέδειξαν νικητή. Στην κατηγορία Κ14, Μεσσηνία και Αργολίδα έμειναν στο 1-1, ενώ το ματς στην Κ16 ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.
Στο πρώτο χρονικά ματς, η Αργολίδα προηγήθηκε στο 14’ με τον Ρούσση και η Μεσσηνία ισοφάρισε στο 56’ με τον Δημητρίου.
Στο δεύτερο παιχνίδι, η Μεσσηνία (φωτό) προηγήθηκε στο 22’ με τον Ρουσσέα και στην επόμενη φάση ο Γεωργουλέας αστόχησε σε πέναλτι!
Η Αργολίδα ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραργύρη στο 34’. Ο Γεωργουλέας στο 53’ έκανε το 2-1 και στο 72’ ο Καραργύρης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ξανά με εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Νίκος Αθανασίου, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Χάρης Λιώρης από την Αρκαδία.
Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Γιώργος Βαϊτσης, που είδε τα ματς μαζί με τον Βασίλη Γεωργόπουλο.
Η εικόνα των αγώνων έχει ως εξής:

K14

Η Αργολίδα ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 14’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Ρούσση εκτός περιοχής και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία. Στο 17’ ο Ταραντίλης είχε σουτ στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεσσηνία ήταν καλύτερη και προειδοποίησε στο 51’ με το συρτό σουτ του Κιοσσέ που μπλόκαρε ο Μποζιονέλος και στο 55’ με το φάουλ του Αλάμαρα, που πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 56’ ήρθε το 1-1 με κεφαλιά του Δημητρίου από σέντρα του Κιοσσέ.
Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι με την καρφωτή κεφαλιά του Νταβέλου που μπλόκαρε ο Γιαννουλάκης και στο 78’ οι γηπεδούχοι με το διαγώνιο σουτ του Κιοσσέ σε αντεπίθεση που πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ Κ14: Γιαννουλάκης, Χριστόπουλος (54’ Κομπότης), Πανταζέλος, Χότζα, Γ. Παπαδόπουλος, Κάτσος, Καραμπότσος (79’ Αθ. Βαρελάς), Μαθιός, Δημητρίου, Αλάμαρας (77’ Μ. Παπαδόπουλος), Πανταζής (41’ Κιοσσές)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ Κ14: Μποζιονέλος, Λαχανάς, Κούβαλης (57’ Ρίζος), Ντρούλιας, Νταβέλος, Μιχαλόπουλος (60’ Τσουνάπης), Αργύρης (69’ Δαγγρές), Ρούσσης, Μακρής (57’ Γεωργιάδης), Πίκούλης (60’ Μπάρδης), Ταραντίλης.

Κ 16

Η Μεσσηνία ήταν καλύτερη, αλλά η Αργολίδα με πρωταγωνιστή τον Καραργύρη μπόρεσε να πάρει το βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με το σουτ του Τσαούση που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 11’ ο Καραργύρης δεν μπόρεσε με προβολή να σκοράρει. Στο 22’ ο Τσαούσης επιχείρησε σέντρα ο Σερασκέρης δεν έδιωξε καλά και ο Ρουσσέας από κοντά έκανε το 1-0.
Στο 23’ ο Μπερζόι ανέτρεψε τον Αρλίντ Χότζα και ο ρέφερι Αθανασίου έδειξε την άσπρη βούλα και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Αργολίδας. Ο Γεωργουλέας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ενώ ο γκολκίπερ είχε πέσει στην αντίθετη γωνία και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε πλάγια.
Η Αργολίδα απείλησε στο 30’ με διαγώνιο σουτ του Καραργύρη που έδιωξε στη γωνία του ο Βαρελάς.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραργύρης με φάουλ πέρασε την μπάλα πλάγια από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 41’ ο Βαρελάς έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι τη σέντρα του Χρονόπουλου, ενώ στο 45’ απέκρουσε και το φάουλ του Καραργύρη.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις του πρώτου μέρους, αλλά και πάλι είχαμε δύο γκολ. Στο 53’ ο Ρουσσέας τροφοδότησε τον Γεωργουλέα, που με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-1. Η Αργολίδα ισοφάρισε και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραργύρη που έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ Κ16: Π. Βαρελάς, Κατράνης\ (59’ λ.τρ. Τζάννες), Τζαναδάμης, Σεντεμέντες, Κυριακόπουλος (77’ λ.τρ. Δημόπουλος), Σπ. Βαρελάς, Ρουσέας, Ντερβίσι, Τσαούσης (77’ Ντόντα), Χότζα (55’ Ντελής) Γεωργουλέας.
ΑΡΓΟΛΙΔΑ Κ16: Σερασκέρης, Μαύρας, Γιωνάς, Κωνστ. Μπλάτσος, Ψυχοπαίδας (59’ Κυρ. Μπλάτσος) Μπερζόι, Χρονόπουλος (59’ Μπαλάσκας), Παππάς (59’ Κωτσογιάννης), Καραργύρης, Μπέλμπα, Βαμβακάς (59’ Βλάσσης).