Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 17:30

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΡΑΧΗ 1-0: 7η σερί νίκη με γκολ του Φιλόπουλου στο 75'

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΡΑΧΗ 1-0: 7η σερί νίκη με γκολ του Φιλόπουλου στο 75'

Με γκολ του Δημήτρη Φιλόπουλου ο Πάμισος νίκησε το Σάββατο με 1-0 τη Ράχη στη Μεσσήνη και συνεχίζει στην κορυφή της Α' τοπικής.

Οι Νησιώτες μπορεί να αγχώθηκαν, αλλά βρήκαν τη λύση με την κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού στο 75' και πέτυχαν την 7η σερί νίκη.

Είχαν προηγηθεί αυτές με Αβία, Τέλλο Αγρα, Ηρακλή Καλαμάτας, Ακρίτα Κορώνης, Εθνικό Μελιγαλά και Αστέρα Αρφαρών. Στο διάστημα αυτό οι Νησιώτες έχουν πάρει και το τρίποντο στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Η μοναδική απώλεια βαθμών μέσα στο 2023, είναι το εκτός έδρας ντέρμπι με την Κυπαρισσία (0-0) στις 7 Γενάρη. Η Κυπαρισσία, ωστόσο, δεν κέρδισε προχθές τον Πανθουριακό (2-2) στην Καλαμάτα και ο Πάμισος αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς, ενώ διατηρεί και το +3 από την Εράνη που πέρασε νικηφόρα από τον Κάμπο. (4-0 την Α.Ε. Αβίας). Στον αντίποδα η Ράχη έχει μια σχετική διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κόντρα στον πρωτοπόρο παρατάχθηκε με βασικό μέλημα να κρατήσει το μηδέν και τα κατάφερε για 75 λεπτά. Σε αυτό το σημείο ο Πάμισος άνοιξε το σκορ και στο 89' έφθασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Θεοδωρόπουλου. Ο ρέφερι Νικολόπουλος έδειξε μάλιστα και την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο Σαραντόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακόπουλο που απέκρουσε.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τον Γ. Μιχαλόπουλο και την Χαλκιαδάκη.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Μπαστακός, Τιμπλαλέξης, Σαραντόπουλος, Δεμπεγιώτης (66'Νινιός), Κουλόπουλος (55' Αράπι), Παπαδόπουλος (85' Κατσιβαρδέας), Βλάχος (66' Ρουμελιώτης)
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Κυριακόπουλος, Λιόλιος, Κράκουλια, Πιλάτης, Καραχάλιος (87' Τόμασεκ), Ζωγόπουλος (84' Σκοπέτος), Σκιάς, Τσέρτος, Βράπι (46' Θεοδωρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας.