Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 12:51

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-3: Διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-3: Διπλό με ανατροπή

Νικηφόρο πέρασμα από το γήπεδο του Κάμπου, είχε το Σάββατο ο Πανθουριακός, ο οποίος με ανατροπή στο σκορ κέρδισε με 3-1 την Α.Ε. Αβίας.

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν σε δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι την ήττα αφήνοντας πίσω τους ένα αήττητο 4 αγώνες με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Βέβαια οι ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Εράνη (την προηγούμενη αγωνιστική) και το Σάββατο από τον Πανθουριακό, ήταν με αντιπάλους δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.
Ο Πανθουριακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με ανατροπή κατάφερε να φτάσει στη 13η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και μετά από καιρό να πάρει το πρώτο τρίποντο στο γήπεδο, αφού πριν από δύο αγωνιστικές είχε κερδίσει στα χαρτιά το ματς με την Ομόνοια.
Η Α.Ε. Αβίας προηγήθηκε στο 20’ με κεφαλιά του Πανταζή, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Μπαζάνη. Στο 30’ ο Κουρεντζής με σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 50’ ο Καρύδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. Στο 59’ από κόρνερ του Καρύδη, ο Καραχάλιος με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 1-3.
Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με την πιο αξιόλογη στο 35’ όταν ο Ι. Γιακουμής με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να την στείλει στα δίχτυα. Φάσεις δημιούργησε και η ομάδα του Κάμπου με την καλύτερη να είναι στο 67’ με τον Κ. Κορμπή να επιχειρεί το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι (80’ Ψαλτήρας), Καρδάσης, Γαβράς (75’ Δ. Μητσέας), Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Δ. Τσουλάκος (51’ Αλντέσκου), Μπαζάνης, Πανταζής, Δ. Κορμπής (80’ Χρ. Μητσέας).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Π.-Χ. Γιακουμής, Μπούνας (84’ Γ. Σεντεμέντες), Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Κουρεντζής, Νικολόπουλος, Ι. Σεντεμέντες (46’ Γεωργουλέας), Ζαχαρόπουλος, Ι. Γιακουμής (60’ Φαββατάς), Καρύδης (84’ Ρασσιάς), Σαρδέλης (53’ Κουντάνης).