Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 14:01

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Πήραν τον βαθμό με Ψωρομύτη οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η Σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Αρφαρών, εκεί όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με στόχο τη νίκη, όμως τελικά μοιράστηκαν από έναν βαθμό και συνεχίζουν την προσπάθεια για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.
Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, στο 8’ όταν ο Τζ. Παπαδέας τροφοδότησε τον Ψωρομύτη και αυτός με πλασέ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Στο 39’ από κόρνερ του Χ. Μπούρα ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 70’ ο Κ. Σακκάς με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με τον ίδιο τρόπο την προώθησε στα δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα. Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε 10 λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε πάρει το προβάδισμα στο 8ό λεπτό. Ο Τζ. Παπαδέας έκανε την ασίστ για τον Ψωρομύτη και αυτός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Πέρα από τα γκολ οι δύο ομάδες είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι στο 25’ με το Φέστα να σουτάρει από καλή θέση όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 50’ ο Κ. Σακκάς μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Καπράλο, έκανε το πλασέ προς την εστία όμως δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι στο 63’ είχαν μια καλή ευκαιρία για γκολ, όταν σε σουτ του Τρακάκη έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Παράπονα των γηπεδούχων για 3 πέναλτι!

Παράπονα από το διαιτητή Πλακογιάννη έχουν οι γηπεδούχοι γιατί σε τρεις περιπτώσεις δεν τους δόθηκε πέναλτι. Η πρώτη στο 40’ όταν σε σουτ του Φέστα η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, όπου θεώρησε ότι δεν ήταν παράβαση. Η δεύτερη στο 65’ από τράβηγμα αντιπάλου με τα χέρια, ο Μπαράι βρέθηκε εκτός πορείας με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς. Η τρίτη στο 85’ σε μαρκάρισμα του Κ. Μωραγιάννη μέσα στην περιοχή από αμυντικό, όπου και πάλι δεν διαπίστωσε ότι υπήρξε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γ. Μιχαλόπουλος, Σωτηρόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης, Σακκάς (81’ Γιαννακούντζος), Μπαράϊ (84’ Σέφα), Παντσιώτης, Φέστας, Π. Μωραγιάννης, Κ. Χριστόπουλος, Γ. Μπούρας, Γιαννακόπουλος, Χ. Μπούρας (46’ Κ. Μωραγιάννης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπεσσής (46’ λ.τρ. Καπράλος), Τζ. Παπαδέας, Φυκούρας, Ψωρομύτης, Βαϊτσης (66’ Δαραβίγκας), Κωνσταντόπουλος, Μάρης (66’ Μπρακούλιας), Τρακάκης, Δ. Χριστόπουλος, Γ. Παπαδέας, Δαρσακλής.