Τρίτη, 07 Μάρτιος 2023 18:23

ΠΑΟΚ: Από σκόρερ στην Τούμπα, στα θρανία και τον πίνακα ο Στέφανος Τζίμας!

Γράφτηκε από τον

Ο Στέφανος Τζίμας, το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, συνεχίζει να συνδυάζει το ποδόσφαιρο με το σχολείο.

Μιλάμε για ένα παιδί 17 ετών που φοιτά στη Β’ Λυκείου και θέλει να περάσει στο Πανεπιστήμιο!
Το πρωί της Δευτέρας λίγες μόνο ώρες μετά το ιστορικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό, ο Στέφανος Τζίμας πήρε το δρόμο για το σχολείο του!

Η προπόνηση της πρώτης ομάδας ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως και σήμερα (7/3), όποτε ο μαθητής της Β’ Λυκείου έπρεπε να περάσει τις πύλες του Αριστοτελείου Κολλεγίου στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ που φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο, είχαν προηγηθεί ο Τζόλης, ο Κούτσιας, ο Κωνσταντέλιας, ο Τσαούσης, ο Κουλιεράκης.

Εκεί, οι συμμαθητές του υποδέχθηκαν τον ταλαντούχο επιθετικό του «Δικεφάλου» με ενθουσιασμό, το ίδιο και οι καθηγητές του. Ο Στέφανος Τζίμας αποδεικνύει στην πράξη ότι το σχολείο είναι πάντα η προτεραιότητά του.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο οι «ασπρόμαυροι» φρόντισαν να βελτιώσουν τις συνθήκες διδασκαλίας, καθώς μιλάμε για ένα παιδί που πηγαίνει στη Β’ Λυκείου, παραμένει να είναι άριστος μαθητής και όσοι τον γνωρίζουν είναι σίγουροι πως του χρόνου θα δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις, καθώς θέλει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές.

Σήμερα το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, του Χρήστου Γκροζούδη (παλιός παράγοντας του ΠΑΟΚ, πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα), δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία του Στέφανου Τζίμα μαζί με έναν από τους καθηγητές του. «Τζίμας, ένα ακόμη αστέρι, μετά τον Τζόλη, τον Κουλιεράκη, τον Κωνσταντέλια, τον Τσαούση, τον Κούτσια, τον Παναγιώτου, λάμπει στο σχολείο μας», αναφέρεται στη λεζάντα της.

Πηγή: www.gazzetta.gr