Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 12:16

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Νέα εντός έδρας νίκη για τον πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Νέα εντός έδρας νίκη για τον πρωτοπόρο

Μετά τον Πανθουριακό, ο Πάμισος νίκησε χθες στη Μεσσήνη και τη Σπερχογεία με 4-1 και συνεχίζει σε θέση οδηγού στην κούρσα της Α' τοπικής.

Ο πρωτοπόρος μετρά 5 νίκες και μια ισοπαλία στο δεύτερο γύρο, αυτή με την Εράνη στα Φιλιατρά, η οποία επίσης εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο χθεσινό ματς με τον Ηρακλή και έτσι παραμένει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Πάμισος ήταν χθες "καταιγιστικός" στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε δύο γκολ και είχε και τρία δοκάρια. Οι "ταύροι" ωστόσο μείωσαν σε 2-1 με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και άγχωσαν τον πρωτοπόρο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ωστόσο στροφές από το 80' και μετά, πέτυχαν δύο γκολ και έκαναν ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.
Ενας αμυντικός, ο Δημήτρης Φιλόπουλος με πλασέ στο 4' άνοιξε το σκορ στη Μεσσήνη, με τους γηπεδούχους να έχουν στη συνέχεια οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μπορχάν και ένα ακόμα δοκάρι (πάλι οριζόντιο) σε σουτ του Ρουμελιώτη. Στο 30' ο Μπορχάν με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Παμίσου, που είχε και τρίτο δοκάρι με βολέ του Ντίσα λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.
Η Σπερχογεία μείωσε στο 60' σε 2-1 με τον Σούλα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 85' ο Αράπι με σουτ, από ασίστ του Παπαδόπουλου, έκανε το 3-1 βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα. Στο 90' ο Μπαστακός με πέναλτι, που κέρδισε ο Παπαδόπουλος, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τον Κορομηλά και την Χαλκιαδάκη.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Νινιός, Μπορχάν (72′ Τιμπλαλέξης), Κατσιβαρδέας (87′ Κανανάι), Κουλόπουλος (55′ Αράπι), Ντίσα (55′ Δεμπεγιώτης), Μπαστακός, Φιλόπουλος, Βλάχος, Ρουμελιώτης (55′ Παπαδόπουλος), Αριστομενόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Π. Δημητρίου, Σεφεράσι, Λένα, Παναγιωτόπουλος (56′ λ.τρ. Μαρίνος), Μούρτος, Οικονομόπουλος, Σούλα, Σαούτης, Η. Δημητρίου (88′ Ι. Δημητρίου).