Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 13:39

ΕΡΑΝΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6-0: Η ευρύτερη νίκη με καρέ του Μπάρκα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6-0: Η ευρύτερη νίκη με καρέ του Μπάρκα

Καταιγιστική ήταν χθες η Εράνη που συνέτριψε στα Φιλιατρά τον Ηρακλή Καλαμάτας με 6-0 και συνέχισε το κυνήγι του Παμίσου για τον τίτλο στην Α’ τοπική.


Αυτή ήταν η ευρύτερη νίκη της ομάδας του Κώστα Λυμπερόπουλου στο πρωτάθλημα και είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μπάρκα που πέτυχε τέσσερα γκολ.
Από την άλλη η καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και υπέστη την βαρύτερη ήττα της στη φετινή Α’ τοπική.
Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 13’ με τον Μπάρκα να γράφει με πλασέ το 1-0.
Επτά λεπτά αργότερα ο Μπάρκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πέππας με προβολή έκανε το 2-0. Στο 23’ ο Μπάρκας με σουτ έγραψε το 3-0 και το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ από τον Χωραϊτη μεσοεπιθετικό στο 39’, με το 4-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλιατρινή ομάδα κατέβασε ρυθμούς, με τον Λυμπερόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες από τον πάγκο.
Στο 63’ με νέο σουτ ο Μπάρκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 70’ με σουτ του Κουρούβαλη.
Διαιτητής ήταν ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Βανικιώτη.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Πέππας (70’ Περαματζής), Γκότσης, Μπινιώρης (55’ Νικολακόπουλος), Γκεβόρι (55’ Χρονόπουλος), Βασιλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Κόλλιας (75’ Κουρούβαλης), Γεωργιόπουλος (70’ Χάρμπας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπεσσής, Τζ. Παπαδέας, Μαγκλάρας, Βαϊτσης, Μπρακούλιας, Τρακάκης, Χριστόπουλος, Μάρης, Φυκούρας, Ψωρομύτης, Δαρσακλής (70’ Δαραβίγκας).