Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 11:09

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μετάλλια στο τουρνουά “Αττικός” στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον

Με μετάλλια επέστρεψαν από το Περιστέρι οι μικροί αθλητές του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας.

Ο μεσσηνιακός σύλλογος συμμετείχε την περασμένη Κυριακή με έξι αθλητές, στο τουρνουά τζούντο με την επωνυμία “Αττικός”, που έγινε στο Περιστέρι και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην κατηγορία των juniors, υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Μαρκάκη.
Τα τζουντοκάκια κατέκτησαν τις εξής θέσεις :
Βαγγέλης Καψάλας, 1η θέση χρυσό
Εμμέλια Λαμπροπούλου, 1η θέση χρυσό
Παναγιώτης Δημόπουλος, 1η θέση χρυσό
Ελένη Κολόζη, 3η θέση χάλκινο
Δημήτρης Πουλόπουλος, 3η θέση χάλκινο
Ηλίας Πουλόπουλος, 3η θέση χάλκινο
Με ανακοίνωση του ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας σημειώνει για το παραπάνω τουρνουά. “Αν και ήταν η πρώτη φορά για τους περισσότερους αθλητές μας, η αγωνιστικότητα που έδειξαν αυτά τα παιδιά, ήταν πέρα των προσδοκιών μας. Έπαιξαν, το διασκέδασαν και ανυπομονούν για τους επόμενους αγώνες. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν”.

Η αποστολή για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας ετοιμάζεται πλέον για το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι. Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά για όλους τους αθλητές και ειδικά για την αγωνιστική ομάδα Παίδων Α΄-Β΄ που προκρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι : Θεοδωρακόπουλος Σέργιος, Μητσέας Στέφανος, Σπηλιώτης Παναγιώτης, Σπηλιώτης Δημήτρης, Σαχλάς Χάρης, Σαχλάς Γιάννης Κοντούλης Θάνος, Ροβολής Γιώργος. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση και οι αθλητές θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο για να πάρουν την πρόκριση για τους Βαλκανικούς αγώνες.