Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 10:25

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρασκευή και το ματς με ΑΕΚ Β’

Γράφτηκε από τον

Με ήττα επέστρεψε στη δράση η Καλαμάτα, χάνοντας με 1-2 από τη Κηφισιά, με τη διοίκηση να τιμωρεί τους παίκτες με πρόστιμο 20.000 ευρώ για την ήττα και κυρίως -όπως σημειώνει - την εμφάνιση.

Η Κηφισιά βέβαια είναι πρωτοπόρος στον β’ όμιλο της Super League 2 έχοντας κερδίσει όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό στα Χανιά (0-0) και η απόφαση της ΠΑΕ προκαλεί αίσθηση!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ξεκίνησε λοιπόν η προετοιμασία της “Μαύρης Θύελλας” για το επόμενο ματς, με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 3.15 το μεσημέρι στο “Σεραφείδειο”.
Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί και πάλι Παρασκευή, όπως με την Κηφισιά και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.
Η Super League 2 ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, που θα γίνει σε τέσσερις δόσεις, με ένα ματς την Παρασκευή, ένα το Σάββατο, τέσσερα την Κυριακή και ένα τη Δευτέρα.
Η μπάλα θα κυλήσει κανονικά στο χορτάρι, παρά την φημολογία περί διακοπής του πρωταθλήματος.
Το προγραμματισμένο για αύριο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, μεταφέρεται πάντως για την επόμενη εβδομάδα, αφού εκκρεμεί η απόφαση του Διαιτητικού για την προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά και του Αντώνη Ροκάκη αναφορικά με την εκλογική διαδικασία για το νέο πρόεδρο. Ο Πέτρος Μαρτσούκος είχε επικοινωνία με τον Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία ο υφυπουργός Αθλητισμού, του είπε πως η μεταξύ τους συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, μετά την εκδίκαση της προσφυγής.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο έχει ως εξής:

Παρασκευή
ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα, 3.15 μ.μ, (ΕΡΤ3)

Σάββατο
Ολυμπιακός Β’ – Χανιά, 2.45 μ.μ.

Κυριακή
Καλλιθέα – ΠΑΟ Ρουφ, 2.45 μ.μ.
Προοδευτική – Αιγάλεω, 2.45 μ.μ.
Ηρόδοτος – Επισκοπή, 2.45 μ.μ.
ΟΦ Ιεράπετρας – Ηλιούπολη, 2.45 μ.μ.

Δευτέρα
Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης, 3.15 μ.μ. (ΕΡΤ3)
Ρεπό: Παναχαΐκή