Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2023 14:26

Super League: Ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον
Super League: Ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια στην πρώτη αγωνιστική των playoffs, με τον Μαυροβούνιο Νίκολα Νταμπάνοβιτς να ορίζεται στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής των Playoffs της Stoiximan Super League με τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς να σφυρίζει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Ο Μαυροβούνιος έχει διαιτητεύσει πολλά παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχει σφυρίξει επτά φορές. Τη σεζόν 2020-21 το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τη σεζόν 2021-22 τα ματς Ιωνικός - Ατρόμητος, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τη σεζόν, ενώ φέτος τον έχουμε δει στο Παναθηναϊκός - Άρης για το πρωτάθλημα και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Κύπελλο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς και Σρντάν Γιοβάνοβιτς, τέταρτος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο VAR o Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Ξένο διαιτητή θα έχουμε και στο ντέρμπι της Θεσσαλόνικης με τον Σουηδό, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ να σφυρίζει το Άρης - ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι Φρέντερικ Κλάιβερ και Ρόμπιν Βίλντ επίσης από τη Σουηδία. Τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Αλβανός, Γιουτσίν Τζάγια και ο Μιχάλης Παπαδάκης.

Στο Βόλος - Ολυμπιακός διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Κωσταρά και Δημητριάδη και τέταρτο τον Τζοβάρα. Στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Πετρόπουλο.
Πηγή: sport24.gr