Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2023 11:28

Super League: Ο Μπένετ κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs

Γράφτηκε από τον
Super League: Ο Μπένετ κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs

Ο αρχιδιαιτητής, Στίβεν Μπένετ, κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έκκρυθμη. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, κλίμα που μυρίζει μπαρούτι και διαιτησίες οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Στο επίκεντρο όλου αυτού του σκηνικού βρίσκεται ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στίβεν Μπένετ, ο οποίος δέχεται πυρά από αρκετές ομάδες για τις αποφάσεις του.

Μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με αποκορύφωμα την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, ο Άγγλος κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League την Δευτέρα, 27 Μαρτίου στις 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να πέσουν οι τόνοι, να δοθούν διευκρινίσεις, να ακουστούν όλες οι απόψεις και να υπάρξει μια κοινή συνισταμένη, ώστε να κυλήσουν κανονικά τα playoffs και να ολοκληρωθεί ομαλά το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κύριος Μπένετ αντιλαμβάνεται την δυσαρέσκεια που υπάρχει για τους ορισμούς και το επίπεδο των ξένων διαιτητών που έρχονται να σφυρίξουν στα παιχνίδια και ειδικά στα ντέρμπι. Θυμίζουμε την σαββατιάτικη τοποθέτησή του ότι θεωρεί ότι είναι αδύνατον να έρχονται τρεις ξένοι διαιτητές κάθε Κυριακή και Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών τους στα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ".

Πηγή: sport24.gr