Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2023 16:53

ΕΡΑΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Με Γεωργιόπουλο στο 82’ έμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Με Γεωργιόπουλο στο 82’ έμεινε στην κορυφή

 

Ενα γκολ αποδείχτηκε αρκετά για να πάρει η Εράνη τη νίκη στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Θανάσης Γεωργιόπουλος στο 82’ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Με αυτό το γκολ η Εράνη πήρε τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Πάμισο) και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στην Α’ τοπική.
Το παραπάνω αποτέλεσμα διέκοψε το αήττητο, που είχε ο Εθνικός στα προηγούμενα 4 σερί παιχνίδια, τρεις εντός και μία εκτός έδρας. Στο χθεσινό ματς είχε καλή παρουσία και μάλιστα είχε τρεις καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ με τους Φέστα (30’ κεφαλιά), Παπαθεοδώρου (42’ σουτ) και Αθ. Σπυρόπουλος (56’ σουτ).
Η Εράνη είχε την ευκαιρία στο 91’ να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν κέρδισε πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ράπτης, όμως ο Κρυεμάδι απέκρουσε το σουτ του Μπάρκα.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο, Χ. Μπουρίκα.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (75’ Χρονόπουλος), Πέππας, Γκεβόρι, Μιχαλόπουλος, Βασιλόπουλος (75’ Νικολακόπουλος), Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρυεμάδι, Διακουμάκος, Μπίτζας, Λάγιος, Φέστας, Ράπτης, Καραπετυάν (36’ λ.τρ. Μπούνας), Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος (80’ Μιχαλέας), Αθ. Σπυρόπουλος, Γ. Σπυρόπουλος (66’ Τσίκας).