Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 20:51

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Μανωλά

Γράφτηκε από τον
Ποινή δύο αγωνιστικών στον Μανωλά

Με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο Κώστας Μανωλάς για την αποβολή στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Ρόμα και τη Γιουβέντους. Ο επιθετικός της «βέκια σινιόρα» Αλβάρο Μοράτα, με τον οποίο διαπληκτίστηκε ο διεθνής στόπερ και ο οποίος επίσης αποβλήθηκε στην ίδια φάση από τον Τζανλούκα Ρόκι, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

 

Ο Μανωλάς «πλήρωσε» τη «στάση εκφοβισμού» απέναντι στον Ισπανό επιθετικό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους δύο προσεχείς αγώνες της ομάδας του, εναντίον των Κιέβο και Σαμπντόρια. Το... θέμα είχε όμως συνέχεια, αφού τα «παρατράγουδα» του συγκεκριμένου αγώνα δεν περιορίστηκαν στο επεισόδιο των δύο παικτών αλλά επεκτάθηκαν λόγω των σφυριγμάτων του Ρόκι. Έτσι ο τεχνικός των «τζαλορόσι», Ρούντι Γκαρσία, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή με πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του προς τον ρέφερι του αγώνα στη φάση του πρώτου πέναλτι.

Ακόμη, η γηπεδούχος η Γιουβέντους θα πληρώσει 30.000 ευρώ για το χτύπημα (χαστούκι) που δέχθηκε μέλος της αποστολής της Ρόμα από οπαδό, ενώ η ομάδα της πρωτεύουσας θα πρέπει να εκταμιεύσει 20.000 ευρώ για φθορές που προξένησαν οι οπαδοί τους στο γήπεδο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ