Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2023 12:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Σοβαρός τραυματισμός του Π. Μάραντου

Γράφτηκε από τον

Σοβαρά τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ανάληψης Παναγιώτης Μάραντος στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Κυπαρισσία.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και το βράδυ της Κυριακής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί κάταγμα στο ιγμόρειο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η ομάδα του Ολυμπιακού Ανάληψης με ανακοίνωση της διαμαρτύρεται προς τον διαιτητή Ηλία Σκόρδο που δεν διέκοψε τον αγώνα τη στιγμή του τραυματισμού.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους "ερυθρόλευκους"

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Δευτέρα είναι μέρα ανακοινώσεων. Συνεπώς δεν γίνεται να λείπουμε εμείς.
Την φετινή χρονιά είχαμε συμφωνήσει σαν συμβούλιο πως δεν θα ασχοληθούμε με ανακοινώσεις, αλλά μερικά πράγματα μας βγάζουν εκτός εαυτού. Συγκεκριμένα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Μάραντου Παναγιώτη στην φάση την οποία χτύπησε στο κεφάλι, έπεσε ζαλισμένος στο έδαφος μες την περιοχή της ομάδας μας. Ο κ. Σκόρδος δεν διέκοψε το παιχνίδι και συνέχισε κανονικά.
Η απάντηση του στις διαμαρτυρίες μας ήταν η εξής “Δεν μπορώ να διακόψω το παιχνίδι σε φάση που πάει για γκολ.
Τι θα πάθει για ένα λεπτό…
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ!!!!
Θα σας πούμε εμείς, τι έπαθε. Από τις 3 και 15 μέχρι τις 8 ήταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από χθες μετά τις 8 συνεχίζει να τρέχει σε γιατρούς και τελικά χρειάζεται χειρουργείο. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο γνωρίζουμε πως το με το χτύπημα στο κεφάλι το παιχνίδι σταματάει αμέσως.
Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Αλεξέα και σίγουρα σας έχει μάθει τους κανόνες και πιστεύουμε πως το γνωρίζετε και εσείς, αν δεν το γνωρίζετε καλό είναι να μας ενημερώσετε για να στείλουμε χαρτί στην Επιτροπή Διαιτησίας και να ζητήσουμε την εξαίρεση σας από τα παιχνίδια της ομάδας μας γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η διαιτησία μας δημιουργεί υπόνοιες κατά της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τον γιατρό του αγώνα που δεν σταμάτησε λεπτό να ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή μας και αθλητές της Κυπαρισσίας που ρώταγαν συνέχεια για την κατάσταση του.
ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ. ΣΚΟΡΔΟ».
Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας που εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Μεσσήνης.