Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 12:42

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ετοιμος για τη νίκη στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τον Παναγιώτη Καραγιάννη, αλλά με πίστη για τη νίκη θα υποδεχτεί αύριο ο Εθνικός τον Πάμισο. Ο έμπειρος επιθετικός υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες. Ο Γιώργος Καλόμαλος τονίζει ότι είναι σημαντική απώλεια, όμως πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.


"Πρόκειται για ένα ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Πάντα άλλωστε αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε και τώρα", λέει ο προπονητής του Εθνικού, που έχει ξεκινήσει με μια ισοπαλία και μια νίκη το πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 με το Μεσσηνιακό και τη 2η αγωνιστική ηττήθηκε στο φινάλε με 2-1 από την Κυπαρισσία.
Και στα δύο παιχνίδια όμως η ομάδα του Μελιγαλά είχε θετική παρουσία και αυτό κάνει τους ανθρώπους της να αισιοδοξούν για το τρίποντο στο αυριανό ντέρμπι.
Η προετοιμασία για τον Πάμισο ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό.  Ο Παυλάκος έχει μπει στο πρόγραμμα, αλλά μάλλον δεν θα χρησιμοποιηθεί.
Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός έδωσε το περασμένο Σάββατο φιλικό ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης (ήττα με 2-1) με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.