Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 12:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Από τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος", λέει ο Σπύρος Τσίκινης για το αυριανό ντέρμπι στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

"Πάνοπλος" αναμένεται να παραταχθεί ο Πάμισος στο αυριανό ντέρμπι με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο Αντώνης Καλογερόπουλος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Χρήστος Μανιάτης, ο οποίος πήρε μάλιστα μέρος και στο εσωτερικό δίτερμα που έγινε το περασμένο Σάββατο.


Οπως και να 'χει ο Πάμισος θα επιδιώξει να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το Μελιγαλά προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.
Ο Σπύρος Τσίκινης, που έχει μαζί με το Νίκο Γεωργακλή, τα ηνία στον πάγκο τονίζει πάντως ότι: "Είναι από τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή ομάδα και θα αγωνιστεί στην έδρα του. Χρειάζεται πειθαρχία και ιδιαίτερη προσοχή. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
Θυμίζουμε ότι ο Πάμισος έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 3-0 του Δωρίου και τη 2η αγωνιστική  με 1-0 της Εράνης στη Μεσσήνη.  Αύριο υπάρχει η δύσκολη δοκιμασία στο Μελιγαλά (4.30 μ.μ.) και την προσεχή Κυριακή οι Νησιώτες θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.