Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2023 13:55

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Πλήρωσε δύο στιγμές αδράνειας σε ένα τετράλεπτο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Πλήρωσε δύο στιγμές αδράνειας σε ένα τετράλεπτο (βίντεο)

Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό όφελος από την Κω το Διαβολίτσι στο ματς με τον Α.Ο. Πυλίου για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής…

Η ομάδα της Κω επικράτησε με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής, μιας και βρέθηκε στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο ΑΟΔ πλήρωσε δύο στιγμές ολιγωρίας της άμυνας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεχόμενος τα δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.
Στη συνέχεια μείωσε με τον Ηλιόπουλο και πίεσε για την ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν την μπάλα, χωρίς όμως να είναι απειλητικοί για την εστία του Καπατσώρη.
Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή είχε μια καλή στιγμή στο 10’ με το σουτ του Ορλάντο από καλή θέση να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 58’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη και αδράνεια των αμυντικών ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0.
Προτού καλά καλά το καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 61’… Ο Αποστολίδης μέσα από την περιοχή έκοψε την μπάλα για τον Τουργαϊδη που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Μείωσε με το δέκατο γκολ του Ηλιόπουλου στη σεζόν

Η μεσσηνιακή ομάδα δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε στο 73’ ο νεαρός Αρβανίτης με φοβερή κάθετη πάσα βρήκε τον Ηλιόπουλο και εκείνος με προβολή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 2-1.

Αυτό μάλιστα ήταν το δέκατο γκολ του 34χρονου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Στο 80’ ο ΑΟΔ είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Αρβανίτη να σουτάρει και αφού η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στην αγκαλιά του Τοπουζή.
Διαιτητής ήταν ο Θώμογλου (Αθηνών), με βοηθούς τους Μαρκαντωνάτος και Μημίδης από τον ίδιο σύνδεσμο.
Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ: Τοπουζής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέλης, Χατζηνικολάου (46' Δρόσος), Αποστολίδης (93' Σκέντζος), Μαυρόπουλος, Τουργαϊδης (84' Χατζησουλεϊμάν), Κότζα (72' Τάσιος), Βουκμάνοβιτς (93' Στάκκος).
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης (60’ Ανδρουτσόπουλος), Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Στραβάκος (46’ λ.τρ. Βέλλης), Τσιγαρίδης (72’ Γκελγκέρια), Πάγια (64' Αρβανίτης), Δημητρίου, Μουλιάτος, Πιτσιλής, Ηλιόπουλος, Ορλάντο (80' Ντελής).