Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:06

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΕΡΑΝΗ 0-4: Τέταρτη σερί νίκη και μόνη στην κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Εράνη νίκησε χθες στα Αρφαρά 4-0 τον τοπικό Αστέρα και φιγουράρει πλέον μόνη στην κορυφή της Α' τοπικής, ύστερα από τη νέα ήττα του Παμίσου με 2-0 από την Α.Ε. Μάνης.

Οι Φιλιατρινοί μπορεί να μην νίκησαν τον Πάμισο στο μεταξύ τους ντέρμπι στις 26 Φεβρουαρίου (1-1), αλλά έκτοτε μετρούν μόνο επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, νίκησαν κατά σειρά Ηρακλή (εντός), Ακρίτα Κορώνης (εκτός), Εθνικό Μελιγαλά (εντός) και Αρφαρά (εκτός), ενώ πήραν στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Απόλλωνα. Ο Πάμισος σε αυτό το διάστημα κέρδισε Πανθορυιακό, Σπερχογεία και πήρε στα χαρτιά το τρίποντο με το Καλό Νερό, αλλά έχασε από Μεθώνη και Α.Ε. Μάνης. Ετσι η Εράνη, όχι μόνο τον έφθασε στη βαθμολογία, αλλά πλέον είναι στο +3 από την ομάδα της Μεσσήνης και στο +4 από την Κυπαρισσία, που όπως και η Εράνη, διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα.
Κόντρα στον ουραγό Αστέρα Αρφαρών, η Εράνη βρήκε γκολ στο 36' με τον Κόλλια και πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα. Στο 61' ο Μιχαλόπουλος έκανε το 0-2, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που προσπαθούν για την παραμονή στην κατηγορία.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπινιώρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-3, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γεωργιόπουλος στο 79'
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Κορομηλά.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης (75′ Μαρκόπουλος), Χριστόπουλος, Μπαράϊ, Σακκάς (83′ Ν. Μπούρας), Φέστας, Γ. Μπούρας, Θ. Μπούρας, Κ. Μωραγιάννης (70′ Σέφα), Γιαννακόπουλος, Π. Μωραγιάννης (75′ Γεωργιόπουλος).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Κουρούβανης, Μπινιώρης, Γκότσης, Πέππας, Γκεβόρι (80′ Νικολακόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μπάρκας (67′ Χρονόπουλος), Κόλλιας (70′ Χάρμπας), Βασιλόπουλος (70′ Πλάκας), Γεωργιόπουλος (80′ Περαματζής).