Τρίτη, 28 Μάρτιος 2023 12:49

Πάει για 27 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Γράφτηκε από τον

Οι εκλογές φέρνουν τη μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με την ΕΠΟ να εξετάσει την 27η Μαΐου ως την πιο πιθανή ημερομηνία. Στις 21/5 διεξάγεται ο τελικός της Euroleague.

Ο τελικός Κυπέλλου Novibet ήταν προγραμματισμένος για τις 20/5. Ωστόσο, οι εκλογές που ανακοινώθηκαν για την ίδια ακριβώς ημερομηνία έφεραν την αναβολή του τελικού στον εν λόγω θεσμό. Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα (21/5) είναι προγραμματισμένος κι ο τελικός της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα play-offs της διοργάνωσης και θα κυνηγήσει την παρουσία του στο Κάουνας.

Αυτή τη στιγμή, Ομοσπονδία εξετάζει εναλλακτικές κι η 27η Μαΐου, μία εβδομάδα μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία, φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα, η τελική απόφαση θα παρθεί στις 7 Απριλίου από την Εκτελεστική Επιτροπή, ωστόσο, ήδη η εισήγηση-πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι πως στην περίπτωση εκλογών, ο τελικός να γίνει μία εβδομάδα μετά - άρα στις 27/5. Ωστόσο, τονίζουμε ξανά ότι η οριστική ημερομηνία θα κλειδώσει στις 7/4.
Πηγή: gazzetta.gr