Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2023 10:25

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Θέλουν νικηφόρο φινάλε σήμερα στη Σπάρτη με Λακωνία

Γράφτηκε από τον

 

Φινάλε σήμερα της α’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, με τις μικτές ομάδες Μεσσηνίας να παίζουν στη Σπάρτη με τη Λακωνία για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου.

Ελπίδες για πρόκριση στη φάση των “16” έχει μόνο η Κ16 που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Αργολίδα.
Η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να πάρει σήμερα τη νίκη με τη Λακωνία και να ελπίζει πως θα προκριθεί ως μία από τις καλύτερες δεύτερες των ομίλων (προκρίνονται οι 3 καλύτεροι από 12 ομίλους).
Για την Κ14 δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για το σημερινό ματς, μιας και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Αρκαδία και Αργολίδα.
Ο αγώνας της Κ14 θα ξεκινήσει στις 12 μ., ενώ αυτός της Κ16 στις 2.30 μ.μ., με την αποστολή να αναχωρεί στις 9 το πρωί από το “Γ. Λουκαρέας”.
Η αποστολή της Κ14 είναι η εξής:
Δημητρίου, Αλάμαρας, Ρερρές, Βαρελάς, Μαντάς, Λυμπερόπουλος (Π.Σ. Καλαμάτα), Γιαννουλάκης (Πατίστα), Κομπότης, Μαθιός, Σαρδελάς, Κουρεντζής, Καράμπελας (Αίαντας), Πανταζέλος, Κάτσος, Παπαδόπουλος, Κιοσσές (Δαναός), Παπαδόπουλος (Α.Ο. Διαβολιτσίου), Χριστόπουλος (Αρις Καλαμάτας), Στρατικόπουλος, Δεσποτόπουλος (Εράνη).
Η αποστολή της Κ16 είναι η εξής:
Σ. Βαρελάς, Γκίζας, Ντόντα, Χότζα, Τσαούσης, Π. Βαρελάς (Π.Σ. Καλαμάτα), Τζαννές (Αρις Καλαμάτας), Δουφεξής, Ζαχαριάς, Δημόπουλος (Αίαντας),
Κυριακόπουλος, Ντερβίσι (Πράσινα Πουλιά), Παπαδόπουλος (Παναθηναϊκός Καλαμάτας), Τζαναδάμης (Αναγέννηση Παραλίας), Καρούμπαλης (Α.Ε. Μάνης),
Γ. Σεντεμέντες, Γεωργουλέας (Πανθουριακός), Ντελής (Α.Ο. Διαβολιτσίου), Νικολόπουλος (Τέλλος Αγρας), Σταυρόπουλος (Δαναός).
Διαιτητές των σημερινών αγώνων στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Λακωνίας θα είναι ο Παπαγεωργίου, ο Αθανασίου και η Γεωργακοπούλου, όλοι τους από την Αρκαδία.