Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 14:12

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Μπαρτσελιώμα 3-1 την Estrada

Γράφτηκε από τον
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Μπαρτσελιώμα 3-1 την Estrada

Η Μπαρτσελιώμα επικράτησε της Estrada με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Το παιχνίδι ήταν νοκ-άουτ και η Μπαρτσελιώμα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου και περιμένει τον αντίπαλο της που θα προκύψει από το ζευγάρι No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ – Γυψοσύνθεση Ντάσης, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες το βράδυ.
Σε ότι αφορά το παραπάνω ματς που έγινε τη Δευτέρα, η Μπαρτσελιώμα κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του 80λεπτου και να φτάσει στη νίκη. Η Estrada αν και νεοφώτιστη σε τέτοια διοργάνωση άφησε θετικές εντυπώσεις, αλλα στάθηκε άτυχη γιατί δεν μπόρεσε εκτός από μία φορά να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Στο 12’ ο Ζέρβας έκανε την μπροστινή μπαλιά και ο Γεωργομήτρος βγήκε τετ-α-τετ με τον Γεβωργόπουλο και με συρτό σουτ “έγραψε” το 0-1. Στο 17’ από μπαλιά του Γεωργομήτρου ο Τριαντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 42’ ο Μαργιόλης με κοντινό σουτ μείωσε προσωρινά σε 1-2. Στο 44’ ο Γεωργομήτρος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία των αμυντικών και από κοντά πέτυχε το τελικό 1-3.

Στο 65’ ο Μαργιόλης με φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 77’ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τζανετάκου από τη γραμμή σχεδόν της περιοχής και στην επαναφορά ο Ταβουλαρέας δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο 61’ τραυματίστηκε στο πρόσωπο (κάτω από το μάτι) ο Τριαντόπουλος, ο οποίος λίγο μετά έγινε αλλαγή.
Το ματς διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Αράπης με βοηθούς διαιτητές τους Αγγελο Αθανασά, Χαράλαμπο Τοτάκη.
ESTRADA: Γεωργόπουλος, Λάππας, Τράντας, Παύλου, Μαργιόλης, Λύρας, Σιμόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χόχολης, Παπαγεωργακόπουλος, Μπογέας. Επαιξε και ο Χριστόπουλος.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Γκράσσης (41’ Τζανετάκος), Μπουρδέκας, Μούκας (75’ Σκαφιδάς), Λιάπης (45’ Λιανός), Ζέρβας, Ψυχάρης (41’ Ταβουλαρέας), Γεωργομήτρος (54’ Γεωργακόπουλος), Κουτίβας, Τριαντόπουλος (63’ λ.τρ. Ρισβάνης), Σταθακόπουλος (54’ Χριστιάς).

Σήμερα το τρίτο ματς

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της πρώτης φάσης του κυπέλλου ποδοσφαίρου.
Στις 9 το βράδυ στο γήπεδο του Στρατοπέδου θα αναμετρηθούν οι ομάδες No Pasaran – Tuba Libre.