Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 18:47

ΡΑΧΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Πήρε ψυχολογία εν όψει Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον
ΡΑΧΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Πήρε ψυχολογία εν όψει Κυπέλλου

 

Με σκόρερ τους Κουρεντζή, Γιαννακόπουλο και Μπούνα, ο Πανθουριακός νίκησε χθες με 3-0 τη Ράχη στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" και παραμένει στην 4η θέση της Α' τοπικής (μαζί με την Α.Ε. Μάνης).

Μια νίκη που δίνει και ψυχολογική ώθηση ενόψει του μεθαυριανού νοκ - άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου Μεσσηνίας, με αντίπαλο το Διαβολίτσι, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στον αντίποδα η Ράχη χρειάζεται βαθμούς για να μην μπλέξει στο φινάλε σε περιπέτειες παραμονής.

Ο Κουρεντζής στο 31' έκανε το 0-1 και ο Γιαννακόπουλος στο 63' το 0-2 και ενώ στο 50' ο Σκιάς είχε δοκάρι για τη Ράχη. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπούνας στο 90'

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τον Τσουλάκο και την Μπέλλου.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής (65′ Πιλάτης), Λιόλιος, Παναγιωτόπουλος, Σκιάς, Κρακούλι (46′ Καραχάλιος), Μπέγκα (65′ Βράπι), Θεοδωρόπουλος, Τσέρτος, Ζωγόπουλος (78′ Κότσης).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Ι. Σεντεμέντες, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης (84′ Ρασσιάς), Καραχάλιος, Κουρεντζής, Γεωργουλέας, Ζαχαρόπουλος, Καρύδης (74′ Αγγελόπουλος), Νικολόπουλος (69′ Μπούνας), Γιακουμής (84′ Γ. Σεντεμέντες).