Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 19:47

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΜΕΘΩΝΗ 0-0: Εχασαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν την εξάδα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΜΕΘΩΝΗ 0-0: Εχασαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν την εξάδα

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Μελιγαλά, εκεί όπου ο τοπικός Εθνικός και η Μεθώνη έμειναν στο 0-0.

Οι δύο ομάδες απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου, όμως στις λίγες που έκαναν οι παίκτες τους, δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και έτσι το ματς τελείωσε ισόπαλο χωρίς γκολ.
Ο γηπεδούχοι, που έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την εξάδα (παρέμειναν στο -6 από την 6η Μεθώνη), είχαν τρεις καλές στιγμές, μια στο πρώτο μέρος και άλλες δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 12’ ο Αθ. Σπυρόπουλος με σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70’ ο Μιχαλέας με σουτ έστειλε την μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε στο 78’ το σουτ του Αθ. Σπυρόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι από τις ευκαιρίες που είχαν δύο ήταν αυτές που καταγράφονται ως οι πιο αξιόλογες του Σπαντιδέα και του Μάραντου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Ξανθάκη και Κορομηλά. Στο 75’ αποβλήθηκε από τον πάγκο του Εθνικού ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας γιατί διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Την πρώτη την είχε αντικρίσει στο 36’ για τον ίδιο λόγο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρυεμάδι, Διακουμάκος, Αναστασίου, Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Καραπετυάν (85’ Παπαργυρίου), Αθ. Σπυρόπουλος, Γ. Σπυρόπουλος (68’ Τσίκας), Μιχαλέας.
ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Παυλόγιαννης (77’ Τσάγκαρης), Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος, Τσατάς, Μπεγέτης.