Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 20:04

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Βαθμός μετά από έξι σερί ήττες για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Βαθμός μετά από έξι σερί ήττες για τους γηπεδούχους

Το βαθμό της ισοπαλίας πήραν χθες στα Αρφαρά, ο τοπικός Αστέρας με τη Σπερχογεία.

Οι δύο ομάδες προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να πετύχουν το στόχο τους που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός που παίρνει ο Αστέρας Αρφαρών μετά από έξι σερί ήττες, όμως μόνο με... θαύμα θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κ. Σακκά, που κέρδισε η ομάδα του σε χέρι του Λένα (από σέντρα του Φέστα). Από εκεί και πέρα είχαν δύο καλές φάσεις για να σκοράρουν σε ισάριθμα σουτ των Γιαννακόπουλου και Κ. Σακκά στο πρώτο μέρος, όμως και τις δύο φορές απέκρουσε ο Γ. Σακκάς.
Η Σπερχογεία είχε λίγες φάσεις στην αντίπαλη εστία και σε μία από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει. Ηταν στο 78’ όταν ο Σεφεράσι γύρισε την μπάλα στην απέναντι πλευρά εκεί που κινήθηκε ο Σούλα και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Μπασιλάρη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Παντσιώτης, Χριστόπουλος, Μπαράϊ, Φέστας, Σέφα (78′ Γιαννακούντζος), Κ. Μωραγιάννης (78′ Γ. Μπούρας), Θ. Μπούρας, Κ. Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Ν. Μπούρας (56′ Βανικιώτης).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Γ. Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Π. Δημητρίου, Λένα, Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ι. Σαούτης, Η. Δημητρίου (76′ Π. Σαούτης), Μαρίνος (71′ Ι. Δημητρίου), Μούρτο (46′ Σούλα).