Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 11:24

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πανθουριακός – Διαβολίτσι σήμερα για το 4ο εισιτήριο των ημιτελικών

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πανθουριακός – Διαβολίτσι σήμερα για το 4ο εισιτήριο των ημιτελικών

Μετά από τρεις αναβολές σήμερα θα διεξαχθεί ο τελευταίος προημιτελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας…

Στις 4 το μεσημέρι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Πανθουριακός θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, σε νοκ άουτ αναμέτρηση της φάσης των “8”. Πρόκειται για το τελευταίο εισιτήριο που θα δοθεί για τα ημιτελικά, μιας και οι άλλες τρεις ομάδες είναι ο Πάμισος, η Κυπαρισσία και η Α.Ε. Μάνης.

Η κλήρωση μάλιστα των ημιτελικών θα γίνουν τη Μ. Δευτέρα και οι νοκ άουτ ημιτελικοί έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26 Απριλίου.
Το σημερινό ζευγάρι έχει ασφαλώς φαβορί και αουτσάιντερ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο έκπληξης.
Το Διαβολίτσι που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση, μιας και διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΟΔ θέλει να κατακτήσει φέτος το Κύπελλο όπως το 2020 και να… χρυσώσει το χάπι της φετινής σεζόν λόγω του υποβιβασμού από τη Γ’ εθνική.
Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Αιολικό, σε ένα ματς που πάλεψε όμως μέχρι τέλους για ένα θετικό αποτέλεσμα και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Σήμερα θα κοιτάξει να παίξει με σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό, κατακτώντας τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Στον αντίποδα ο γηπεδούχος Πανθουριακός θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και θα τα δώσει όλα για να αποκλείσει τον μεγάλο του αντίπαλο.
Το ματς έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και αυτό το γνωρίζουν ο Τάκης Σακελλαρόπουλος και οι παίκτες του, που όμως θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στον ΑΟΔ και να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.
Διαιτητής στη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Καραμπέτσο και 4ο διαιτητή τον Μπαρδή.