Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2023 10:34

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία για να χτίσει σερί με Χανιά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία για να χτίσει σερί με Χανιά

Το καλό… τρίτωσε για την Καλαμάτα στην Πάτρα την Τετάρτη, με τους ασπρόμαυρους να κερδίζουν με 2-0 την Παναχαϊκή και να πετυχαίνουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τρεις σερί νίκες.

Ο προπονητής της ομάδας Ιλτσο Γκεοργκιόσκι μετά το τέλος του αγώνα της Αγυιάς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, λέγοντας πως έπαιξαν σαν ομάδα και πως έδειξαν χαρακτήρα παρότι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τάτου.
Ο 51χρονος προπονητής στις δηλώσεις του επισήμανε πως η ομάδα έχει ποιότητα και πως αν παίζει όπως απέναντι στην Παναχαϊκή, είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα να την αντιμετωπίσει και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του.
Η Καλαμάτα πλέον έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τα Χανιά.
Στο ματς του πρώτου γύρου η Καλαμάτα είχε γνωρίσει την ήττα στην Κρήτη από τα Χανιά με 1-0 και θέλει να πάρει και τη… ρεβάνς γι’ αυτή την ήττα.
Νοκ άουτ από τη μεθαυριανή αναμέτρηση τέθηκε ο Ανδρέας Τάτος που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μια κάρτα που θεωρήθηκε αυστηρή από τους ανθρώπους της μεσσηνιακής ομάδας.

Σφυρίζει ο Αλαμπέης

Το κυριακάτικο ματς στο Δημοτικό Στάδιο θα ξεκινήσει στη 1.45 μ.μ. και θα το διαιτητεύσει ο Αλαμπέης (Αθηνών), με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Σταυρόγλου από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τσατσούλης (Αθηνών).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής στο β’ όμιλο της Super League 2, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Καλλιθέα – Κηφισιά την Δευτέρα:

Σάββατο 8/4
Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή, 1.45 μ.μ.
Δραγάτης (Αν. Αττικής), Καραλής (Ηλείας), Διαμαντής (Λέσβου)
Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’, 2.45 μ.μ.
Ματσούκας (Αιτ/νίας), Σάββας (Σερρών), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Κυριακή 9/4
Καλαμάτα – Χανιά, 1.45 μ.μ.
Αλαμπέης, Μαραθωνίτης, Σταυρόγλου (Αθηνών)
Προοδευτική – Ιεράπετρα, 2.45 μ.μ.
Φίτσας (Πρέβεζας), Κολλιάκος (Αθηνών), Νυδριώτης (Αθηνών)

Δευτέρα 10/4
Αιγάλεω – Ηρόδοτος 3-0 (α.α.)
ΠΑΟ Ρουφ – ΑΕΚ Β’, 2.45 μ.μ.
Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), Πριονάς (Εύβοιας)
Καλλιθέα – Κηφισιά, 3.15 (ΕΡΤ3)
Μαλούτας (Ημαθίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αργολίδας)
Ρεπό: Επισκοπή