Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 13:45

Η Καλαμάτα 1-1 με Χανιά, παίζοντας με 10 παίκτες από το 62'

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα 1-1 με Χανιά, παίζοντας με 10 παίκτες από το 62'

Μετά από τρεις σερί νίκες με Ηρόδοτο, Ολυμπιακό Β' και Παναχαϊκή, η Καλαμάτα παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στα Χανιά, στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Στάδιο.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο δεύτερο γύρο της Super League 2 για τη "Μαύρη Θύελλα" και 6η στο πρωτάθλημα. Η μεσσηνιακή ομάδα προηγήθηκε στις καθυστερήσεις ττου πρώτου ημιχρόνου με το 10ο φετινό γκολ του Χρήστου Ρόβα.  Στο δεύτερο ημίχρονο όμως  το παιχνίδι "στράβωσε" για την Καλαμάτα και μάλιστα από νωρίς. Στο 51' ο Γιώργος Μάναλης ευνοήθηκε από τις κόντρες και ισοφάρισε και στο 62' ο Μόζερ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Αλάμπεη για φάουλ στον Τσέλιο και αποβλήθηκε. Με παίκτη λιγότερο η Καλαμάτα είχε ως βασικό μέλημα να διαφυλάξει την εστία της. Τα Χανιά πήραν την κατοχή μπάλας, αλλά μόνο σε δύο περιπτώσεις με τον Τσέλιο απείλησαν και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η Καλαμάτα έχασε έτσι την ευκαιρία να πιάσει την Παναχαϊκή στην 4η θέση.

Το Live του ματς

Τέλος στο ματς. Καλαμάτα - Χανιά 1-1

88' Κίτρινη κάρτα ο Σέχου.

85' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Ο Μαρκόφσκι στη θέση του Βασιλόγιαννη και ο Κωνσταντινόπουλος στη θέση του Ρόβα.

82'  Ευκαιρία για τα Χανιά, ο Τσέλος μπήκε μέσα στην περιοχή, ελίχθηκε και την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα ο Μπαξεβάνος και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

77' Κίτρινη κάρτα στον Ιμεραλιλάλι.

75' Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Αρναρέλλης στη θέση του Λιποράσε.

74' Δύο ακόμα αλλαγές για τα Χανιά. Βγήκαν οι Καμαρά και Κατσούρρι και μπήκαν οι Μπουτσάκης και Ιμεραλιλάλι.

69' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Ασίγκμπα στη θέση του Πασά. Η Καλαμάτα με παίκτη λιγότερο θέλει να θωρακίσει τα μετόπισθεν και έτσι βγαίνει ένας επιθετικός και μπαίνει ένας αμυντικός. 

68' Ευκαιρία για τα Χανιά, ο Ρότσα σέντραρε από αριστερά και ο Τσέλιος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

66' Δύο αλλαγές για τα Χανιά. Μπαίνει ο Mπουρσέλης αντί Μανουσάκη και ο Ιατρούδης αντί Κόλλα

62' Με δέκα παίκτες η Καλαμάτα. Ο Μόζερ βλέπει την 2η κίτρινη κάρτα. Ο ρέφερι Αλάμπεης στην προηγούμενη φάση χάρισε πάντως κίτρινη κάρτα στον Κατσούρρι των Χανιων.

56' Κίτρινη κάρτα στον Παπατόλιο.

51' Γκολ για τα Χανιά. Ο Μάναλης κερδίζει την κόντρα από τον Μπαξεβάνο μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώνεται στο πόδι του και με ωραίο σουτ ισοφάρισε. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Χανιά 1-0 με γκολ του Χρήστου Ρόβα.

Γκολ για την Καλαμάτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παπατόλιος έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Καλογεράκης απέκρουσε ασθενώς και ο Ρόβας σε κενή εστία από πλάγια θέση την έστειλε στα δίχτυα. 

31' Ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Παπατόλιος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και από αριστερά πάσαρε στον Καραγκούνη, που σούταρε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

30' Παραμένει το 0-0

Στο πρώτο διάστημα του αγώνα τα Χανιά μπήκαν καλύτερα και με πίεση ψηλά δυσκόλευαν την ανάπτυξη των γηπεδούχων. Η Καλαμάτα ανέβηκε μετά το 20' και προσπαθεί να βρει διαδρόμους για την εστία του Καλογεράκη.

23' Καλό σουτ Βασιλόγιαννη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

19' Πρώτη κίτρινη κάρτα, τη βλέπει ο Καμαρά για φάουλ στον Βασιλόγιαννη. Στην επόμενη φάση ο ρέφερι Αλάμπεης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βασιλόγιαννη για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

15' Παραμένει το 0-0. Χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

 Ξεκίνησε το ματς, λίγος κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μόζερ, Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Παπατόλιος, Ματέους, Καραγκούνης, Βασιλόγιαννης, Πασάς, Ρόβας.

ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Ρότσα, Σέχου, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Καμαρά, Λεμονής, Τσέλιος, Κόλα, Μάναλης, Μανουσάκης.