Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 18:50

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-0: Πέτυχε την 5η σερί νίκη

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-0: Πέτυχε την 5η σερί νίκη

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε. Μάνης νίκησε προχθές στην έδρα της τον Ακρίτα Κορώνης με 2-0.

Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για την ομάδα της Μάνης με την οποία παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της τον Πανθουριακό, με τον οποίο μοιράζονταν αυτή τη θέση μέχρι προχθές, αφού ο συγκάτοικος της έμεινε στο 1-1 με την πρωτοπόρο Εράνη.
Ο Ακρίτας Κορώνης παρατάχθηκε με απουσίες λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων παικτών της, με το Σπύρο Τσίκινη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά. Στο παιχνίδι ήταν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 30’ ο Αλεξανδρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μουτζούρη και ο διαιτητής Γιαλικάρης έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Πουλάκος και “έγραψε” το 1-0. Στο 65’ ο Κουρούπης έκανε τη σέντρα σουτ και στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το τελικό 2-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαλλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Σταυρόπουλο, Ν. Σκόρδο.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος (83’ Καρούμπαλης), Π. Πουλάκος, Γουρνάς (46’ Δουρούμης), Γιαννής, Κοστρίβας, Τζανετέας, Μπάλας (74’ Τσιλιμπέρδης), Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος (74’ Ρότσι), Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης (80’ Τσίμπουρης).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης (89’ Αγγελόπουλος), Χοτζόλι, Καγιανάς, Μουτζούρης, Παναγιωτόπουλος, Φιλάϊ (46’ Κρητικάκης), Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Τσιριγώτης (80’ Κουτίβας), Τσελάϊ, Πεΐδης.