Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 22:38

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Επαιξαν ποδόσφαιρο για τον Φιλοζωικό Ομιλο Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Επαιξαν ποδόσφαιρο για τον Φιλοζωικό Ομιλο Καλαμάτας (φωτό)

Με στόχο να γίνει θεσμός, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου για τη στήριξη των δράσεων του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.

Οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού είχαν την ιδέα και στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας, η ομάδα του Δήμου και η ομάδα ΜΜΕ Μεσσηνίας, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και έπαιξαν ποδόσφαιρο.
Το ζητούμενο ήταν να συγκεντρωθεί ξηρά τροφή (κροκέτες, κονσέρβες, ρύζι) για τα αδέσποτα ζώα του Φιλοζωικού και αρκετός κόσμος αυτές τις μέρες πέρασε από το γήπεδο και προσέφερε ότι μπορούσε.
Την όλη προσπάθεια στήριξε και ο Δήμος Καλαμάτας, με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο να κάνει τη σέντρα του τουρνουά.
Στο αγωνιστικό σκέλος, στους ημίωρους ημιτελικούς αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Δήμου και των ΜΜΕ και οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας με αυτούς του Μεσσηνιακού. Δήμος και Παλαίμαχοι Καλαμάτας, προκρίθηκαν στον τελικό, με το Δήμο να επικρατεί στα πέναλτι 4-2 (1-1 το ματς) και να κατακτά το τρόπαιο. Διαιτητές ήταν οι: Αθανασοπούλου, Γεωργόπουλος, Βανικιώτης και Γ. Μιχαλόπουλος.
Η ταυτότητα των αγώνων έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣ - ΜΜΕ 4-1
Γκολ: Κωστόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (2), Π. Φάββας. Κοζομπόλης
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Φάβας): Δημητρακόπουλος, Πετρόγιαννης, Σταυρόπουλος, Κατσαφάδος, Μάλαμας, Κότσης, Σκοπετέας, Ντόγκας, Αναστασόπουλος, Κωστόπουλος, Χρυσαφίδης (Θεοδωρακόπουλος, Μπότης, Π. Φάβας, Κωσταφώτης, Ι. Δούβας, Βαγιακάκος, Χασανέας, Ρήγας, Πολυμενέας).
ΜΜΕ (Γιάννης Σινάπης): Γαζούλης, Κόρδας, Μπαμπαρούτσης, Δρούγας, Ανδρικόπουλος, Κοζομπόλης, Τζιούβελης, Ελευθεράκη, Φαντάκος, Σακκάς, Μπούρας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ 1-0
Γκολ: Αθανασόπουλος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νικήτας Παπανικολόπουλος-Νίκος Μουλατσιώτης): Λυμπερόπουλος, Κορομηλάς, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ηλ. Φλέσσας, Κεράνης, Μπιζίμης, Λακριντής, Τζίφας, Αθανασόπουλος (Καλλιντέρης, Μητσέας, Ι. Σταυριανέας, Γ. Φλέσσας, Πετρόγιαννης, Π. Σταυριανέας).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ (Δημήτρης Πετρόγιαννης): Τσουλάκος, Μουστάκας, Αναστασόπουλος, Φωτόπουλος, Κουτσαντώνης, Κολοκάθης, Ι. Σακελλαρόπουλος, Χαρίτος, Φυκούρας, Μούργος, Πατρίκης (Παπαδέας, Νινιός, Μισέρος, Μπαρδουνιώτης).

ΔΗΜΟΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1
Γκολ: Κωστόπουλος, Πετρόγιαννης (αυτογκόλ)
Η σειρά των πέναλτι
Ρήγας (Δ) 1-0
Η. Φλέσσας (Κ) 1-1
Κωστόπουλος (Δ) 2-1
Κεράνης (Κ) 2-2
Πετρόγιαννης (Δ) 3-2
Λακριντης (Κ) απέκρουσε ο Δημητρακόπουλος
Πολυμενεας (Δ) 4-2
Μπλέτσας (Κ) δοκάρι