Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2014 07:01

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Χτύπησε στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και έμεινε μόνος στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων χτύπησε χθες ο Πάμισος στο Μελιγαλά και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Εθνικού μένοντας έτσι μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και αφού απείλησαν με σουτ του Χρ. Τρίψα στο 2' (απόκρουσε ο Καστριτσέας), βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 9' με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Χρήστου Τρίψα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στην συνέχεια ο Εθνικός προσπάθησε να βγει μπροστά και απείλησε με σουτ του Δικαίου στο 14' και  το 25' (απόκρουσε ο Καλλιντέρης και στις δύο περιπτώσεις).
Ενα σουτ του Μπαλαλά στο 27' έστειλε τη μπάλα άουτ και κάπου εκεί τελείωσαν οι φάσεις του πρώτου μέρους, αφού στην συνέχεια ο Πάμισος έλεγξε το ρυθμό.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ήταν το 48' όταν ο Τριανταφυλλάκης έκανε τη σέντρα και ο Γιάννης Καλογερόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 0-2 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους «πράσινους».

Τραυματίστηκε
ο Καστριτσέας

Στο 60' τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Εθνικού Καστριτσέας, όταν ο Μωράκης τον χτύπησε στο πρόσωπο σε μια φάση που διεκδίκησαν τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ζήτησαν από το διαιτητή να αποβάλλει τον παίκτη του Παμίσου για επικίνδυνο παιχνίδι, ωστόσο ο Αλεξέας έβγαλε την κίτρινη κάρτα στον Μωράκη. Ο Καστριτσέας βγήκε αναγκαστικά από τον αγώνα, η γιατρός του αγώνα Κατερίνα Μητσάκου του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια ο παίκτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Μείωσε και παραλίγο
να ισοφαρίσει

Στο 63' ο Χρ. Τρίψας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ηλιόπουλος έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Εθνικός είχε μια σχετικά φλύαρη υπεροχή στην συνέχεια αλλά στο 84' κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Έγινε μια μακρινή μπαλιά στην περιοχή του Παμίσου, η άμυνα αδράνησε και ο Μουρούσιας με πλασέ μείωσε σε 1-2.
Μάλιστα στο 89' ο Εθνικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από φάουλ του Θανόπουλου, ο Μουρούσιας έπιασε αρχικά την κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Ο Μουρούσιας προσπάθησε να σκοράρει ξανά αλλά ο Καλλιντέρης έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 1-2 για τον Πάμισο.

Επεισόδια
στο φινάλε

Το φινάλε του αγώνα ήταν επεισοδιακό καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή είχαμε διαπληκτισμό μεταξύ παικτών των δύο ομάδων (ξεκίνησε από τους Μπαλαλά και Τσιπλάκη). Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά σύντομα και οι παίκτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.
Διαιτητής ήταν ο Αλεξέας και βοηθοί οι Σκόρδος, Καλογερόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καστριτσέας (61' λ.τ. Αθανασόπουλος), Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος, Ντούζια, Μπαλαλάς (36' Φωτιάδης), Δικαίος, Μουρούσιας, Μοστάκας, Λάγιος (678' Γεωργόπουλος).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Τσιπλάκης, Μωράκης, Σεϊτάι (70' Μανιάτης), Χρ. Τρίψας, Αργυρόπουλος, Ηλιόπουλος (88' Αντ. Καλογερόπουλος), Ι. Καλογερόπουλος (62' Βλαχόπουλος).