Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 13:26

ΠΑΜΙΣΟΣ: Εχασε στη Μεσσήνη μετά από 6 χρόνια!

Γράφτηκε από τον

Ενα φοβερό σερί έσπασε το περασμένο Σάββατο η Κυπαρισσία με τη νίκη της στην έδρα του Παμίσου…

Ο ΑΟΚ υποχρέωσε τους “πράσινους” σε ήττα στο γήπεδο της Μεσσήνης σε αγώνα Α’ τοπικής μετά από έξι ολόκληρα χρόνια!
Ηταν 12 Μαρτίου του 2017 όταν η “Μαύρη Θύελλα” αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και έπαιζε στη Μεσσήνη με τον Πάμισο. Σε εκείνο το ματς η μετέπειτα πρωταθλήτρια Καλαμάτα είχε νικήσει με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Χρήστου Καλαντζή στο 76ο λεπτό. Από τότε ο Πάμισος δεν είχε χάσει αγώνα Α’ τοπικής στο γήπεδο του!

Η Κυπαρισσία του έσπασε αήττητο 48 αγώνων στην Α' τοπική

Είχε δώσει έκτοτε 48 αγώνες, έχοντας απολογισμό 43 νίκες και μόλις 5 ισοπαλίες! Τη σεζόν 2016-17 μετά την ήττα από την Καλαμάτα οι Νησιώτες είχαν τρεις νίκες στο γήπεδο τους.
Την επόμενη περίοδο 2017-18 είχαν 13 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε μια χρονιά που κατέκτησαν τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ εθνική, στην οποία έπαιζαν την επόμενη σεζόν.
Την περίοδο 2019-20 επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία και στη Μεσσήνη είχαν 9 νίκες και μία ισοπαλία. Ηταν η χρονιά που σταμάτησε τον Μάρτιο το πρωτάθλημα εξαιτίας του κορονοϊού, με τους “πράσινους” να αναδεικνύονται πρωταθλητές. Τη σεζόν 2020-21 ο Πάμισος έπαιξε εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, για να φτάσουμε στην περσινή σεζόν όπου είχε απολογισμό 7
νίκες και μία ισοπαλία (το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο γύρους).
Φέτος η ομάδα της Μεσσήνης μετρούσε στο γήπεδο της 11 νίκες και μία ισοπαλία στο ντέρμπι με την Εράνη. Ολα αυτά μέχρι το περασμένο Σάββατο όταν η Κυπαρισσία πήρε το διπλό χάρις σε γκολ του Παναγιώτη Μπουτσικάκη με πέναλτι και έσπασε αυτό το μεγάλο σερί, στην πιο δύσκολη έδρα της Μεσσηνίας!