Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 12:50

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Ανετο τρίποντο με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Ανετο τρίποντο με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Πανθουριακός (φωτό) απέναντι στον Τέλλο Αγρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού… Η ομάδα της Θουρίας επικράτησε με 4-0 των “ερυθρολεύκων” πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Τόσο ο Πανθουριακός όσο και ο Τέλλος Αγρας χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ τοπικής.
Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από την ισοπαλία με την πρωτοπόρο Εράνη, είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο τρίποντο.
Από την άλλη η ομάδα των Γαργαλιάνων είχε πολλές απουσίες, με τον Δημήτρη Λίτσα να χρησιμοποιεί αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ο Αγρας βρίσκεται στη 12η θέση και είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 22’ και το 24’ η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είχε δύο καλές στιγμές με τους Γιακουμή (σουτ άουτ) και Κουρεντζή (κεφαλιά άουτ).
Το σκορ άνοιξε στο 26’ όταν ο Καραχάλιος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κουρεντζής από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 38’ ο Κανελλόπουλος ανέτρεψε στην περιοχή τον Φαββατά και ο Γιαννακόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Πανθουριακό να είναι μόνιμα στην επίθεση και τον Τέλλο Αγρα να αμύνεται.
Στο 54’ ο Φαββατάς βρήκε στην περιοχή τον Γιακουμή και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.
Στο 77’ και το 79’ ο Σαρρής είπε “όχι” σε ισάριθμα πλασέ του Γεωργουλέα.
Το τελικό 4-0 έγινε στο 85’ με πλασέ από κοντά του Κουρεντζή.
Ο Αγρας είχε μια καλή στιγμή με τον Τσελάι στο 89’ που σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.
Το ματς σφύριξε ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Πανόπουλο.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Π. Γιακουμής, Γιαννακόπουλος, Ζαχαρόπουλος (58’ Κουντάνης), Ι. Γιακουμής (58’ Γεωργουλέας), Καραχάλιος, Μπούνας (58’ Οδεμισιώτης), Γ. Σεντεμέντες, Ρασσιάς, Ι. Σεντεμέντες, Φαββατάς, Κουρεντζής.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Κανελλόπουλος, Ανδρώνης, Βελλησάρης, Κωνσταντόπουλος, Ζόμπολος, Σερέτης, Νικολόπουλος (76’ Καραχούντρης), Οικονομόπουλος (73’ λ.τρ. Φουντεάνου), Σταυρόπουλος, Τσελάι.