Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 14:54

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΜΕΘΩΝΗ 0-3: Νέα νίκη για τον ΑΟΜ, αγχώνονται οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΜΕΘΩΝΗ 0-3: Νέα νίκη για τον ΑΟΜ, αγχώνονται οι γηπεδούχοι

Η Ράχη “καιγόταν” για τη νίκη, αλλά η Μεθώνη ήταν αυτή που έφυγε χθες με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.

Ο ΑΟΜ επικράτησε με 3-0, δίνοντας συνέχεια στη νίκη του περασμένου Σαββάτου με 6-0 επί του Αστέρα Αρφαρών.
Ετσι έφθασε τους 55 βαθμούς και έχει “κλειδώσει” την 6η θέση στην Α’ τοπική. Η Ράχη παραμένει μεν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά είδε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό Ανάληψης να μειώνεται στον ένα βαθμό. Η Μεθώνη ευτύχησε να προηγηθεί στο 17’ με σουτ του Τσατά μέσα από την περιοχή και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, χτύπησε και δεύτερη φορά. Ο Τσιμικλής στο 20’ έκανε από κοντά το 0-2, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Ράχης. Το 0-3 ήρθε στο 65’ από τον Τσάνε και τελείωσε τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τον Καραμπέτσο και την Χαλκιαδάκη.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Κιόρρι, Βράπι, Λιόλιος, Παναγιωτόπουλος, Μπέγκα, Τσέρτος (72’ Κοζομπόλης), Αντώνακας, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος (69’ Κότσης), Ζωγόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ: Π. Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Παυλόγιαννης (80’ Μίχος), Τσιμικλής, Τσάνε (86’ Ζόμπολας), Σπαντιδέας (88’ Καραγλάνης), Μάραντος, Τσατάς, Τσαγκάρης, Μπεγέτης.