Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 16:57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1: Ζωντανός για την παραμονή με γκολ στο 95’

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1: Ζωντανός για την παραμονή με γκολ στο 95’

Ζωντανός για την παραμονή στην Α’ τοπική έμεινε ο Ολυμπιακός Ανάληψης (φωτό), κερδίζοντας χθες στη Μεσσήνη, με 2-1 τον 7ο της βαθμολογίας Ακρίτα Κορώνης.

Η νίκη ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σπύρο Δασκαλάκη να βρίσκει δίχτυα και να λυτρώνει τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στο 29’ με τον Καλογερόπουλο, αλλά Ακρίτας ισοφάρισε στο 51’ με τον Χοτζόλι και κρατούσε το βαθμό μέχρι το 95’.

Με αυτή τη νίκη οι “ερυθρόλευκοι” μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά από την 13η θέση που οδηγεί στη σωτηρία και στην οποία βρίσκεται η Ράχη, με την οποία ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί την προτελευταία αγωνιστική στη Μεσσήνη!
Να σημειωθεί πάντως ότι αν ανέβει ο πρωταθλητής Μεσσηνίας στη Γ’ εθνική, τότε από την Α’ τοπική θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες.
Και σε αυτή την περίπτωση τόσο η ομάδα της Ανάληψης, όσο και η Ράχη θα μείνουν στην κατηγορία.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Μπουρίκας με βοηθούς τον Βανικιώτη και την Ρηγοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Παπανδρέου (61’ Θεοδωρακόπουλος), Κρεμμύδας, Μωραγιάννης, Δασκαλάκης, Καλογερόπουλος, Διονυσόπουλος (61’ Ξυδιάς) Κοντομανωλόπουλος, Πατσιώτης, Θεοδοσόπουλος (73’ Τσώνης)
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καγιανάς, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Σινάι, Σαρδέλης (82’ Κρητικάκης), Κυριόπουλος, Τσελάι (89’ Σιψάς) Μουτζούρης (61’ Σαρέλας) Χοτζάλι (89’ Σταμάτης).