Τρίτη, 18 Απρίλιος 2023 13:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παραιτήθηκε ο Μαντζούνης, συνεχίζει ο Τσουκαλάς

Γράφτηκε από τον

Τρεις μήνες κράτησε η συνεργασία του Αλέξη Μαντζούνη στον πάγκο του Παμίσου…

Ο έμπειρος προπονητής έθεσε την παραίτηση του στη διοίκηση, η οποία την έκανε δεκτή και έτσι τελείωσε άδοξα η δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Νησιώτικης ομάδας.
Το διαζύγιο έμοιαζε αναπόφευκτο εξαιτίας της άσχημης πορείας του Παμίσου στο πρωτάθλημα, μιας και με τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
Ο Μαντζούνης ανέλαβε τους “πράσινους” στα μέσα Ιανουαρίου αντικαθιστώντας τον Σπύρο Τσίκινη και είχε απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Παρελθόν αποτελεί και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσουκαλάς που θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Μεσσήνης αναφέρει:
“Το Δ.Σ του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλλαν, μετά τη λήξη του αγώνα με την Α.Ε. Αβίας, ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης και ο άμεσος συνεργάτης του Ιωάννης Αντωνόπουλος.
Η διοίκηση της ομάδας τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα.
Χρέη προπονητή αναλαμβάνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Μεσσηνίας, ο εδώ και δύο χρόνια βοηθός προπονητής της ομάδας μας και προπονητής των Ακαδημιών μας Αντώνης Τσουκαλάς. Aντώνη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα”.

Η δήλωση Μαντζούνη

Δήλωση έκανε και ο Αλέξης Μαντζούνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook:
“Υπάρχουν δυο κατηγορίες προπονητών κατά τον 12λογο μου!! Αυτοί που τους έχουν διώξει και αυτοί που θα τους ...διώξουν! Για όσους έχουν αξιοπρέπεια, όταν ο προπονητής δεν είναι δημιουργός σε μια ομάδα, υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, της παραίτησης… Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό και το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!! Οταν αυτό δεν έρθει για διάφορους λόγους, χρεώνεσαι τα οποία λάθη σου (ίσως και περισσότερα) και ακόμη και αν είναι κόντρα στην επιβίωση, πιο σημαντικό είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ απέναντι στον εαυτό σου και μετά σε όλους τους άλλους... Παραιτήσαι! Αυτό το έχω ξανακάνει και θα το ΞΑΝΑΚΑΝΩ… Στα Facebook το κάνουν πολλοί, στην πράξη ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!! Καλή συνέχεια σε μια ομάδα που έχω υπηρετήσει δύο φορές με επιτυχία (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ). Την πρώτη φορά και δεν γίνεται να μην την έχω στην καρδιά μου…”.