Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 20:31

Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πανγυθεατικό

Γράφτηκε από τον
Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πανγυθεατικό

Σε μια σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχώρησε ο Πανγυθεατικός, δείχνοντας πως όταν το θέλουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία είναι κάτι περισσότερο από μία ομάδα...

Οι άνθρωποι της ομάδας του Γυθείου που συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής πρόσφεραν από μία μπλούζα της ομάδας και μία μπάλα σε παιδιά μεταναστών που διασώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο χωριό Χοτάσια του Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Η ανάρτηση του Πανγυθεατικού είναι η εξής:
"Αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν με τις οικογένειές τους, από τις πατρίδες τους, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο! Πριν λίγες μέρες κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους στη θάλασσα. Διεσώθησαν στη Μέσα Μάνη και φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.
Ο Πανγυθεατικός τους έδωσε ως δώρο μια μπλούζα, για να θυμούνται τον τόπο μας και μια μπάλα, για να τους συντροφεύει μέχρι τη στιγμή που θα βρουν έναν τόπο για να ζήσουν με ηρεμία τα παιδικά τους χρόνια. Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία στη ζωή, από το να κάνεις παιδιά να χαμογελούν! Ευχόμαστε να έρθει σύντομα η στιγμή που στον πλανήτη αυτό δε θα σβήνουν τα χαμόγελα από τα παιδικά πρόσωπα!".