Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 15:27

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 5-0: Βαριά ήττα στο Αργος

Γράφτηκε από τον

 

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Παναργειακός που επικράτησε χθες του Διαβολιτσίου με 5-0 στο Αργος για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα που έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στο συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα που ήθελε τη νίκη για να αποφύγει την 9η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στον υποβιβασμό.
Το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Τσιώλης και επτά λεπτά αργότερα ο Τσάνι έκανε το 2-0.
Με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Καμπεράι έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο τυπική υπόθεση, με τον Μιχάλη Φασουλή να περνά στο ματς τους Σταματελόπουλο και Δημητρίου, αντί των Καντούτση.
Στο 66’ ο Ντε Σόουζα έγραψε το 4-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Ηλιόπουλος.
Στο 75’ και πάλι ο Ηλιόπουλος είχε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ.
Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 92’ διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 με γκολ που πέτυχε ο Τσιράκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπήλιος (Κορινθίας), με βοηθούς τους Καμπιώτη και Ρούσσο (Αθηνών).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπάς, Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Αλ. Τσάνι, Μαρίνης, Ντε Σόουζα, Λ. Τσάνι, Καμπεράι, Τσώλης.
Αλλαγές μπήκαν οι Αποστολάκης, Τσιράκης.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Πιτσιλής, Καντούτσης (46’ λτρ. Σταματελόπουλος), Πάγια, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Στραβάκος (46’ Δημητρίου), Ορλάντο, Τσιγαρίδης, Ντελής (75’ Αρβανίτης).