Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 18:51

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-3: Διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-3: Διπλό με ανατροπή

Εκτός έδρας νίκη πήρε χθες το Ολυμπιακός Ανάληψης που κέρδισε στα Αρφαρά τον τοπικό Αστέρα με 3-2.

Ηταν μια σημαντική νίκη για τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ανατροπή στο σκορ, αφού οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα.
Στο 11’ ο Γιαννακούτζος έκανε το 1-0 για να ισοφαρίσει στο 23’ ο Πατσιώτης. Στο 28’ ο Κ. Μωραγιάννης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 41’ ο Διονυσόπουλος ισοφάρισε εκ νέου για τον Ολυμπιακός κάνοντας το 2-2. Το τρίποντο στους φιλοξενούμενους έδωσε στο 72’ ο Κοντομανωλόπουλος.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες γιατί στο 76’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Διονυσόπουλος γιατί ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση. Την πρώτη κίτρινη είχε δεχτεί στο 50’ για τον ίδιο λόγο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Κ. Βοσνάκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ε. Σέφα, Ν. Βανικιώτης, Χριστόπουλος, Παντσιώτης, Π.-Χ. Μωραγιάννης (82’ Α. Βανικιώτης), Φέστας (57’ Κ. Σακκάς), Γ. Μπούρας, Μπαράι (82’Γεωργιόπουλος), Κ. Μωραγιάννης (82’Α. Σέφα), Γιαννακόπουλος, Γιαννακούτζος (84’ Ν. Μπούρας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Θ. Δημητρίου (89’ Ξυδιάς), Α. Μωραγιάννης, Δασκαλάκης, Παπανδρέου, Ψυχογιάννης, Καλογερόπουλος, Διονυσόπουλος, Πατσιώτης, Θεοδοσόπουλος (77’ Κακογιάννης), Κοντομανωλόπουλος.