Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 11:52

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 0-2: Με εντός έδρας ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 0-2: Με εντός έδρας ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν

Με εντός έδρας ήττα ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’εθνικής, χάνοντας 2-0 από τον Αίαντα Γαστούνης την Κυριακή στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επιστρέφει στη Μεσσηνία και το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής μετά από τρία χρόνια, καθώς δεν κατάφερε, παρά τις προσπάθειες όλων στην ομάδα, να ανανεώσει την παραμονή της στη Γ’ εθνική.
Ο Αίας Γαστούνης που επίσης υποβιβάστηκε ευτύχησε σε δύο λεπτά να βάλει δύο γκολ και να κλείσει την σεζόν με νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι έγερνε προς την ισοπαλία, αφού στη διάρκεια του 90λεπτου, οι δύο ομάδες προσπάθησαν, χωρίς να έχουν βαθμολογικό άγχος, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Επίσης θέλησαν με την εμφάνιση τους να ευχαριστήσουν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μελιγαλά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Φάσεις – γκολ

Στο 19’ σέντρα του Ορλάντο ο Πάγια έκανε την κεφαλιά και ο Κουτρουμπής που εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ. Στο 26’ ο Τσιγαρίδης με ωραία κίνηση απέφυγε αντίπαλο του και σούταρε στέλνοντας την μπάλα να φύγει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34’ σέντρα του Κάρδαρη ο Κουλούρης που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι έκανε την κεφαλιά χωρίς να ανησυχήσει τον Καπατσώρη που μπλόκαρε. Στο 41’ ο Ορλάντο με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι (χαμηλά). Στο 51’ ο Τσιγαρίδης έκανε την μπροστινή πάσα για τον Ηλιόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αμυντικό και σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και έφυγε κόρνερ από το κάθετο δοκάρι. Στο 63’ σουτ του Καράγιωργα λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε άνετα ο Καπατσώρης. Στο 67’ σε σέντρα στην περιοχή έδιωξε ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά πάνω όμως στον Καράγιωργα, που ήταν λίγο έξω από την περιοχή και έκανε αμέσως το σουτ και ο Καπατσώρης που εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι με το ένα χέρι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 84’ ο Σταθάτος εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι εκεί που ο Βατσής με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Κουλούρης επίσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ενα λεπτό μετά σχεδόν με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Κουλούρης έκανε τη σέντρα και ο Κάρδαρης με σουτ πέτυχε το τελικό 0-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λιάρος, με βοηθούς διαιτητές τους Βαλκάνο, Τζαφάλια και οι τρεις από την ΕΠΣ Λακωνίας.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Μπούνας, Πάγια, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Τσιγαρίδης (81’ Ντελής), Ηλιόπουλος, Αρβανίτης (69’ Δημητρίου), Ορλάντο.
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Κουτρουμπής, Κάρδαρης, Βατσής, Τσακοπιάκος, Καράγιωργας (82’ Μαργαρίτης), Τσιρίκος, Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος, Κουλούρης, Μουτσάι (73’ Παπασωτηρίου), Πυρρής.