Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 15:12

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ 0-2: Πολύ κοντά στον τίτλο οι Φιλιατρινοί

Γράφτηκε από τον

Πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ τοπικής βρίσκεται η Εράνη μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Α.Ε. Μάνης.

Η Φιλιατρινή ομάδα κατάφερε να φύγει αλώβητη από το γήπεδο του Κάμπου και να κρατάει τον τίτλο στα χέρια της, παρότι και η Κυπαρισσία νίκησε στο Μελιγαλά τον Εθνικό και παραμένει ακόμη στη διεκδίκηση του τίτλου. Ετσι η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα ξεκαθαρίσει στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής. Οι δύο διεκδικητές παίζουν στην έδρα τους, η Εράνη με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και η Κυπαρισσία με τον Αστέρα Αρφαρών. Η Εράνη κρατά τον τίτλο στα χέρια της καθώς με νίκη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.
Η Α.Ε. Μάνης παρά την κούραση των παικτών της, καθώς έδωσαν μέσα σε 6 ημέρες 3 ματς (την Τετάρτη έπαιξαν με την Κυπαρισσία στο ημιτελικό του κυπέλλου), αλλά και την αποχώρηση του Π. Πουλάκος που τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με το Γεωργιόπουλο, ενώ και ο Κουρούπης αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι. Παρόλα αυτά προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη, κυρίως από στημένες φάσεις (φάουλ, κόρνερ). Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του ματς δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και έτσι η ομάδα της Μάνης δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 10′ σε ανατροπή του Γεωργιόπουλου από τον Γιαννή, ο διαιτητής Καυκάς έδωσε πέναλτι και ο Μπάρκας με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1. Στο 78’ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν έπειτα από κόρνερ και η Εράνη έκανε γρήγορη αντεπίθεση με τον Βασιλόπουλο να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή να αποφεύγει τον Κωνσταντακόπουλο και με πλασέ να κάνει το 0-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα, Καραμπέτσο.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος (39’ λ.τρ. Χατζηπαναγιώτης), Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης (58’ Μπέμπερη), Τζανετέας, Μπάλας, Σπυρέας, Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος (83’ Ρότσι), Κουρούπης (58’ Κοστρίβας).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (88’ Χάρμπας), Πέππας, Γκεβόρι (75’ Κόλλιας), Μιχαλόπουλος, Βασιλόπουλος (88’ Κουρούβανης), Χρονόπουλος, Γεωργιόπουλος (90’ Πλάκας), Μπάρκας (90’ Νικολακόπουλος).