Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 17:41

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-7: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ!

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-7: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ!

Με επιβλητική σε σκορ νίκη ο Πάμισος έφυγε το Σάββατο από το “Π. Μπαχράμης” κερδίζοντας τον Ηρακλή Καλαμάτας με 7-3.

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα της Μεσσήνης που από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την εύκολη όπως αποδείχθηκε νίκη. Μάλιστα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή Αντώνη Τσουκαλά, να κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και ενόψει του τελικού. Με μια ενδεκάδα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ηρακλής, καθώς για διάφορους λόγους κάποια παιδιά δεν μπόρεσαν να είναι παρών στον ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο γκολ του Ηρακλή σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Μπεσσής, ο οποίος έκανε το 1-5, που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Οι Τιμπλαλέξης (3’, 16’) και Κουλόπουλος (12’ 26’) με ισάριθμα σουτ έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Πάμισο, κάνοντας το 0-4. Στο 35’ ο Χαραλαμπόπουλος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χαραλαμπόπουλου. Ο Μπεσσής με εύστοχο κτύπημα μείωσε προσωρινά σε 1-5. Στο 54’ ο Ψωρομύτης με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 2-5. Τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Μπορχάν χρίστηκε σκόρερ. Συγκεκριμένα στο 61’ με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-6. Στο 71 ο Φυκούρας μετά από ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μείωσε εκ νέου κάνοντας το 3-6. Στο 86′ ο Δεμπεγιώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Αράπης σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νινιός και διαμόρφωσε το τελικό 3-7.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αράπης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Σωτηρόπουλο, Ξανθάκη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπεσσής, Μπρακούλιας, Φυκούρας, Μαγκλάρας, Μουρούφας, Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης, Χριστόπουλος, Βαϊτσης, Παπαδέας, Δαρσακλής.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα (46’ Οικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος (51’ Βλάχος), Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Νινιός, Ντίσα, Μακαρούνης (58’ Μπορχάν), Τιμπλαλέξης, Κουλόπουλος, Παπαδόπουλος (67’ Ρουμελιώτης), Δεμπεγιώτης.