Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 15:15

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 6-1: Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 6-1:  Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Η Κυπαρισσία νίκησε χθες με 6-1 τον Αστέρα Αρφαρών, αλλά την ίδια ώρα η Εράνη νικούσε στα Φιλιατρά με 5-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και έτσι ο ΑΟΚ τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Α’ τοπικής.

Η Κυπαρισσία διατήρησε μάλιστα, όπως και η πρωταθλήτρια Εράνη, το αήττητο σε όλο το πρωτάθλημα, τερματίζοντας δύο βαθμούς πίσω από τους Φιλιατρινούς με τους οποίους και στα δύο παιχνίδια μοιράστηκαν τα γκολ (1-1) και τους βαθμούς. Ο Αστέρας τερμάτισε τελευταίος και θα παίξει τη νέα σεζόν στην Α1 τοπική. Η Κυπαρισσία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Κατσιώλη. Στο 26’ ο Μπακατσέλος έκανε το 2-0 και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης, σημείωσε το 3-0. Στο 35’ ο Μπουτσικάκης πέτυχε το 4-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Μιτρόφ στο 60’ και στο 65’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0, για να πετύχει το γκολ της τιμής ο Αστέρας με τον Βανικιώτη στο 70’

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ, Μπακατσέλος, Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Κύρκο, Κατσιώλης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σέφα, Φέστας, Μπαράι, Παντσιώτης, Π. Μωραγιάννης (56’ Βανικιώτης), Πετρόπουλος, Γ. Μπούρας, Θ. Μπούρας, Κ. Μωραγιάννης, Σακκάς, Γιαννακούντζος.