Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 17:50

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 4-3: Επτά γκολ και πλούσιο θέαμα στο φινάλε της σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 4-3:  Επτά γκολ και πλούσιο θέαμα στο φινάλε της σεζόν

Ματς με επτά γκολ και πλούσιο θέαμα έγινε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τον Πανθουριακό να επικρατεί της Μάνης με σκορ 4-3!

Ενα ματς δίχως σκοπιμότητες απέναντι σε δύο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Ο Πανθουριακός με τη νίκη του τερμάτισε στην 4η θέση, με τη Μάνη που είχε περισσότερο το μυαλό της στον τελικό του κυπέλλου να τερματίζει μια θέση πιο κάτω.
Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη με τον Πανθουριακό να προηγείται 2-0, τη Μάνη να το γυρίζει 2-3 και την ομάδα της Θουρίας να κάνει ανατροπή στην ανατροπή για το τελικό 4-3!
Στο 22’ από σέντρα του Νικολόπουλου ο Σαρδέλης με πλασέ έγραψε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα το σουτ του Ζαχαρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Οδεμισιώτης έδωσε στον Γιακουμή που έκανε με συρτό σουτ το 2-0.
Η ομάδα του Πάνου Πολίμου αντέδρασε και μείωσε στο 33’ με φοβερό σουτ από πλάγια θέση του Αλεξανδρόπουλου.
Ο ίδιος παίκτης στο 48’ με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕΜ.
Το ματς είχε πάρει… τρελό ρυθμό και στο 66’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Αλεξανδρόπουλος με έξοχη ασίστ βρήκε τον Μπέρμπερη στην περιοχή και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-3.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου δεν τα παράτησε και στο 74’ έφερε το ματς στα ίσια με τον Γεωργουλέα να σερβίρει από αριστερά και τον Φαββατά με πλασέ στην κίνηση να γράφει το 3-3.
Η νίκη για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Μπούνα, ο Φαββατάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τον Γ. Μιχαλόπουλο και την Χαλκιαδάκη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Π. Γιακουμής, Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης (75’ Ρασσιάς), Κουντάνης, Σαρδέλης (75’ Γ. Σεντεμέντες), Ζαχαρόπουλος, Γεωργουλέας, Νικολόπουλος, Ι. Γιακουμής (40’ Αγγελόπουλος), Καραχάλιος (40’ Φαββατάς).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος (72’ Καρούμπαλης), Σπυρέας (72’ Τσιλιμπέρδης), Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Τζανετέας (61’ Κοστρίβας), Μπάλας, Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος (77’ Μπουλλάρι), Ρότσι.