Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 19:10

Υβριστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του Καρυπίδη στη Γλυφάδα!

Γράφτηκε από τον
Υβριστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του Καρυπίδη στη Γλυφάδα!

Υβριστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του μεγαλομετόχου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς και απειλητικά τηλεφωνήματα έρχονται στο «φως».

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ερευνά υπόθεση εκφοβισμού και απειλής ποδοσφαιρικού παράγοντα και, όπως αποκαλύπτει το «dikisports», πρόκειται για τον ισχυρό άνδρα του Άρη.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως το βράδυ της Τετάρτης (3/5), λίγο μετά τις 22:00, δύο άτομα έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Καρυπίδη. Οι κάμερες ασφαλείας έχουν εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι φέρονται να φορούν λευκές κουκούλες, χωρίς όμως να έχουν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
Χαρακτηριστικά έγραψαν με σπρέι στους τοίχους το σύνθημα «Πουτ... Καρύδη», το οποίο διόρθωσαν αδέξια προσθέτοντας απλώς ένα «π», καθώς και το «Στοιχηματζή». Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Άρη, ο Καρυπίδης δέχεται και απειλητικά τηλεφωνήματα.
Να σημειωθεί ότι οι άνδρες της ΥΑΒΑΧ/ΓΑΔΑ κινούνται με μεθοδικότητα ώστε να εντοπίσουν και τον ηθικό αυτουργό, ενώ ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλονικιών έχει κληθεί να καταθέσει τη Δευτέρα

Πηγή: www.sport-fm.gr